VIDEO. Prima reacţie a Simonei Halep după calificarea în semifinale: "Am jucat foarte bine, dar nu mă gândesc la titlu"

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Madrid după o victorie entuziasmantă împotriva americancei Coco Vandeweghe, scor 6-1, 6-1. După meci, campioana noastră s-a declarat foarte fericită cu modul în care a evoluat. 

"Am vrut să fiu încrezătoare, concentrată pe ceea ce am de făcut şi cred că am făcut-o destul de bine. Am jucat foarte bine astăzi şi cred că am dominat-o.

Mă simt extraordinar pe acest teren, nu mă gândesc la titlu acum, chiar dacă am câştigat anul trecut. Vreau doar să joc cel mai bun tenis, sunt bucuroasă că joc din nou în semifinale. În ultimele meciuri ale turneului îmi doresc să intru pe teren şi să dau totul pentru victorie", a spus Halep.

VEZI VIDEO

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

În semifinale, Simona Halep va evolua împotriva sportivei din Letonia, Anastasia Sevastova, meci care va avea loc vineri, de la ora 15:00.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Botoşani - Craiova
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091