News

Video. Primele imagini din timpul atacului armat care a avut loc într-un mall din Statele Unite. Identitatea agresorului, încă nedezvăluită! Video

Primele imagini din timpul atacului armat care a avut loc într-un mall din Statele Unite și detalii despre autorul crimelor
26.10.2021 | 11:44
Video Primele imagini din timpul atacului armat care a avut loc intrun mall din Statele Unite Identitatea agresorului inca nedezvaluita Video
FANATIK îți oferă primele imagini video din timpul atentatului din Boise, Idaho. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A fost haos total într-un centru comercial din Boise, Idaho, în nord-vestul Statelor Unite după ce două persoane și-au pierdut viața și alte patru au ajuns rănite la spital în urma unui atac armat. Speriați, cei prezenți au început să țipe și au încercat să se adăpostească fiecare pe unde a putut.

Ryan Lee, şeful Poliţiei din Boise, capitala şi cel mai mare oraş din statul Idaho a precizat că oamenii legii au fost anunţaţi la ora locală 19.50. Atunci polițiștilor li s-a transmis că s-au auzit mai multe focuri de armă dintr-un mall.

ADVERTISEMENT

Cine este autorul atacului armat care a avut loc într-un mall din SUA!

Nu a mai durat mult până când la fața locului au sosit echipajele de intervenție. Forțele de ordine au avut un schimb de focuri cu suspectul, în timpul căruia un poliţist a fost rănit.

În cele din urmă, presupusul trăgător, care pare că ar fi acţionat singur, a fost arestat şi orice pericol pentru populaţie îndepărtat, conform polițiștilor. „Nu suntem în măsură în acest stadiu să ştim vreun motiv al suspectului”, a afirmat şeful Poliţiei.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, în mod surprinzător în astfel de situații, acum nu a fost comunicat niciun detaliu despre identitatea criminalului și nici a victimelor sau starea de sănătate a celor patru persoane rănite.

Tot ce se știe este că suspectul a fost rănit în timpul intervenției și este acum internat în stare critică. Deocamdată nu au fost oferite imagini cu acesta și nici alte date.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți oferă primele imagini din timpul atacului, imagini surprinse chiar în centrul comercial. Pe filmare se aud mai multe împușcături, dar și țipete ale oamenilor.

ADVERTISEMENT

„Toți cei care se aflau înăuntru s-au adăpostit acolo timp de aproximativ două ore. A fost ca și cum ar fi suflat o fereastră de metal și a răsunat în tot mall-ul. Cei mai mulți dintre noi au fost uimiți la început, iar apoi imediat am auzit cinci până la șase împușcături, doar pow pow pow, extrem de tare. Părea că a continuat pentru totdeauna. A fost obositor”, a transmis Diane Green, o tânără aflată în interiorul mall-ului chiar în timpul atacului.

„Nu am înțeles gravitatea situației până când am părăsit mall-ul. Nu cred că voi mai pune piciorul vreodată în acel mall”, a zis şi Andi Petersen, unul dintre cei care au apucat să iasă din centrul comercial înaintea atacului.

Polițiștii au controlat fiecare magazin în parte!

Presa locală a notat că intervenția nu s-a încheiat după ce suspectul a fost capturat. Oamenii legii au luat la pas centrul comercial și au controlat fiecare magazin în parte. Autoritățile au transmis că întregul proces ar putea dura chiar și o noapte întreagă.

„Ofițerii continuă să cerceteze mall-ul pentru a se asigura că fiecare magazin este liber”, a scris și departamentul de Poliție pe o rețea de socializare. „Nu avem alte informații care să indice amenințări suplimentare în acest moment”, au mai notat oamenii legii.

Și guvernatorul statului Idaho, Brad Little a transmis un mesaj prin intermediul internetului. Acesta a precizat că victimele „atacului de neconceput” se află în rugăciunile sale.

De asemenea, Brookfield Properties, compania care deține mall-ul în care a avut loc atacul a precizat că Boise Towne Square va fi închis ziua următoare din „respect pentru comunitatea noastră”.

„Suntem zdrobiți și lucrăm îndeaproape cu Departamentul de Poliție din Boise, în timp ce investighează circumstanțele care au dus la această tragedie teribilă”, au spus reprezentanții companiei.”

ADVERTISEMENT