Sporturi

VIDEO. Puştiul care a dat KO în 2 secunde luptă sîmbătă la Ploieşti!

În septembrie 2015, românul Dennis Anghel, în vârstă de doar 18 ani, uimea lumea artelor marţiale cu o victorie prin ko în faţa veteranului german de origine italiană Pietro Vecchio, 33 de...
22.11.2016 | 12:52
VIDEO Pustiul care a dat KO in 2 secunde lupta simbata la Ploiesti
ADVERTISEMENT

În septembrie 2015, românul Dennis Anghel, în vârstă de doar 18 ani, uimea lumea artelor marţiale cu o victorie prin ko în faţa veteranului german de origine italiană Pietro Vecchio, 33 de ani.

Meciul Anghel vs Vecchio a durat doar 2 secunde ! Imediat după ce s-au salutat, Vecchio a încercat o lovitură la corp cu genunchiul, moment în care Anghel l-a prins cu o directă de dreapta în plină figură. Vecchio s-a prăbuşit precum un copac retezat şi a avut nevoie de câteva minute ca să-şi revină.

ADVERTISEMENT

Trei oameni s-au chinuit să-l aşeze pe picioare pe germanul torpilat de puştiul din România. Astfel, Vecchio şi Anghel au intrat în istoria artelor marţiale. Germanul pentru că a încasat iar românul pentru căa dat cel mai rapid ko din lume. La ora meciului, disputat la Munchen, Pietro Vecchio era deţinătorul centurii WKU – World Kickboxing and Karate Union, şi unul dintre luptătorii de top ai Germaniei, în vreme ce Dennis Anghel era încă elev în clasa a 12-a a unui liceu cu profil economic din Bucureşti.

“A avut şi şansă, recunosc”, spune Florin Mână, antrenorul lui Dennis. “Germanul l-a subestimat, s-a aruncat mult prea încrezător asupra lui şi a păţit-o dar aici e vorba şi de şansă şi mă bucur foarte mult că Dennis a ieşit astfel la rampă. Totuşi, nici dacă urci cu Tyson în ring nu iei ko în 2 secunde. Tot apuci să faci doi paşi în stânga şi doi în dreapta. Am căutat în toate statisticile şi nu am găsit nicăieri un ko mai rapid decât cel reuşit de Dennis. Mă străduiesc să iau legătura cu cei de la Guiness Book să văd dacă nu I se poate omologa ko-ul”, spune antrenorul Mână.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:

Supranumit “King of the ring”, Dennis Anghel luptă din nou pe 26 noiembrie la sala Olimpia din Ploieşti, în Colosseum Tournament – Gladiatorii ringului, eveniment organizat de promotorul ploieştean Gabriel Georgescu. Anghel, care are un palmares de 21 de victorii (17ko) şi 5 înfrângeri, va da piept cu sibianul Mircea Dumitrescu. Gala va fi transmisă de Sport.ro începând cu ora 20.00.