News

Video. Raed Arafat, amenințat cu moartea de un membru PSD. Poliția a deschis un dosar penal. Update

Derapaj grav al lui Călin Mărincuș. Membru PSD și simpatizant Noua Dreapta, Mărincuș îl amenință cu moartea pe Raed Arafat.
18.09.2021 | 21:45
Video. Raed Arafat, amenințat cu moartea de un membru PSD. Poliția a deschis un dosar penal. Update
Video. Raed Arafat, amenințat cu moartea de un membru PSD care consideră că este „șantajat” să se vaccineze. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
18-09-2021
18:45

Dosar penal pentru Călin Mărincuș

Politia din Cluj i-a deschis un dosar penal lui Calin Marincuș, dupa ce membrul PSD l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat. 

“În urma informațiilor apărute în spațiul public, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Județean Cluj au demarat cercetări din oficiu, fiind întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de amenințare, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”, precizează IPJ Cluj, conform știridecluj.

Călin Mărincuș, membru PSD, a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care îl amenință cu moartea pe Raed Arafat.

Simpatizant Noua Dreapta, Mărincuș a postat un clip agresiv pe Facebook, în care își exprimă indignarea față restricțiile impuse de șeful DSU.

„Am ascultat stupefiat declaraţia lui Raed Arafat în care spunea că cei ce nu doresc să se vaccineze trebuie să se testeze săptămânal pe banii lor, iar cei nevaccinaţi nu vor putea participa la nunţi, botezuri călătorii şi alte adunări”, a susţinut într-o postare extremistul clujean, conform Realitatea.net.

ADVERTISEMENT

Derapaj grav. Raed Arafat, amenințat de un membru PSD: “Iau în considerare și faptul să îl omor”

„Niciun procuror nu se sesizează pentru şantajarea de a ne vaccina. Chiar toţi sunteţi vânduţi din sistemul acesta? Pe mine Raed Arafat, consider, că mă condamnă la moarte.

El crede, sau îmi spune că vrea să-mi facă un bine, un bine pe care eu nu îl vreau! Vrea să-mi administreze un act medical pe care eu nu îl doresc, nu-l consider necesar, ba mai mult, consider că îmi pune în pericol viaţa.

ADVERTISEMENT

Păi dacă eu vreau să-i fac un bine lui Raed Arafat, iar el nu e de acord, pentru că îi pune în pericol viaţa, voi fi chemat la Poliţie? Cu siguranţă! Dar nu mă tem să fiu cheamat la nicio audiere, voi veni cu televiziunile fără discuţie. Eu consider că Raed Arafat îmi pune în pericol viaţa, pe lângă faptul că mi-a luat libertatea, iar eu mă aflu în postura de a mă apăra”, a precizat Mărincuș.

Călin Mărincuș susține că 80% din populaţia României e şantajată să se vaccineze

ADVERTISEMENT

„O să iau în considerare şi faptul să îl omor pe Raed Arafat. Eu mă gândesc că punându-mi viaţa în pericol, vreau să iau în considerare şi faptul ăsta. Mă cheamă cineva de la Poliţie să mă întrebe dacă vreau să-l omor pe Raed Arafat.

Îmi doresc ca Raed Arafat să fie eliminat. Vreau să văd cine mă cheamă la Poliţie? Nu se sesizează nimeni? Milioane de români acceptă să fie şantajaţi. În ce limbă gândeşti măi, Raed Arafat, că în româneşte sigur nu”, a declarat membrul PSD.

ADVERTISEMENT

Cătălin Mărincuș: ”Cum adică să mă testez săptămânal ca să-i dovedesc că sunt sănătos? E vina mea că sunt sănătos?”

„Nu vreau să mă vaccinez pentru că nu am încredere în vaccinuri, pentru că pun viaţa în pericol. Eu sunt sănătos! Nu am de ce să mă vaccinez. Sănătatea mea este dată de stilul meu de viaţă, de sistemul meu imunitar şi de Dumnezeu, în primul rând!”, a declarat Călin Mărincuş.

El a mai spus că de la PSD, unde este şi el membru, nu are aşteptări pentru că „este la ATI”.

ADVERTISEMENT

Mărincuş a mai afirmat că se va duce la închisoare ca un erou, zâmbind, pentru că se va sacrifica pentru ”milioane de români”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri