Video. Rafael Nadal, optimist înainte de competiţii: “Sunt motivat să revin!”

Irina Aldea   
in Sporturi
31/03/2018, 12:01
Video. Rafael Nadal, optimist înainte de competiţii: “Sunt motivat să revin!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Rafael Nadal se antrenează la intensitate maximă de câteva zile pentru a fi în formă la următoarele competiţii. Spaniolul şi-a etalat jocul specific, cu lovituri puternice, în însoritul Manacor, acolo unde-şi are locaţia academia sa, sub privirile a câtorva zeci de fani. Rafa este motivat să revină în competiţii după ce a jucat un singur turneu în acest an, la Australian Open, unde s-a retras din cauza problemelor fizice.

Nadal a fost convocat de Sergi Bruguera, căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a Spaniei, pentru întâlnirea cu Germania care va avea loc într-o săptămână. Rafa a ales să joace în Davis Cup după doi ani de pauză pentru dragostea pe care o are pentru a sa ţară. Următorul turneu oficial pentru Rafa este cel de la Monte Carlo, care va începe la mijlocul lunii aprilie, iar pentru iberic urmează o perioadă de foc, întrucât are de apărat o mulţime de puncte pe suprafaţa lui favorită.

Rafael Nadal: “Sunt motivat să revin”

“Cupa Davis este o competiţie importantă, nu o pregătire pentru altceva”, a declarat Nadal într-un scurt interviu. “Să vedem cum merge de la zi la zi, dacă voi fi bine din punct de verede fizic, voi încerca să ajut echipa să câştige această confruntare cu Germania. Sunt conştient că nu am dus la bun sfârşit niciun turneu pe care l-am jucat în acest an. Dorinţa mea este să revin, evident, dar trebuie să fiu precaut. Am avut câteva luni complicate, s-au întâmplat lucruri neaşteptate, a trebuit să fiu răbdător, să mă odihnesc fără să fac absolut nimic, dar acum simt că mă antrenez la un nivel bun şi am să măresc doza în fiecare zi. Sunt motivat să revin”, a mai spus starul iberic în vârstă de 31 de ani.

Închide ×