Nicio categorie

VIDEO / Ramsey, arma din Cardiff a lui Arsenal

Arsenal nu a comis erorile celor două mari forţe din Manchester în deplasarea de la Cardiff. Liderul Premier League a demonstrat că nu se află întîmplător în fotoliul de şefie al celui mai...
30.11.2013 | 20:51
Aaron Ramsey şi-a învins fosta echipă, dar publicul din Cardiff a apreciat decenţa lui
ADVERTISEMENT

Arsenal nu a comis erorile celor două mari forţe din Manchester în deplasarea de la Cardiff. Liderul Premier League a demonstrat că nu se află întîmplător în fotoliul de şefie al celui mai puternic campionat din Europa, impunîndu-se fără drept de apel, cu 3-0. Chiar săptămîna trecută campioana Manchester United se împiedica pe terenul galezilor, fiind egalată la doi în ultimele secunde, iar Manchester City a păţit-o şi mai rău, fiind învinsă cu 3-2. Nu le-a mers însă nimic galezilor în faţa elevilor lui Arsene Wenger.

I-a lovit tocmai fostul lor jucător

Cel mai bun jucător de la Arsenal a fost un galez. Aaaron Ramsey a înscris două goluri, ajungînd acum la cota 8 ca eficienţă în 13 etape, dar nu s-a bucurat la niciunul şi stadionul l-a aplaudat frenetic. Ramsey este cel mai bun produs pe care l-a dat…Cardiff City fotbalului din Premier League şi el joacă acum pentru Arsenal. Din nou germanul Mesut Ozil a lucrat cu şublerul, el oferind assisturile la golurile unu şi doi. Arsenal are acum şapte puncte avans faţă de următoarele trei echipe, FC Liverpool, Chelsea şi Everton, dar primele două vor avea meciuri accesibile duminică, Liverpool la Hull, iar londonezii acasă în compania lui Southampton. Dar meciul etapei va avea loc tot duminică, la Londra, pe White Hart Lane, cînd echipa lui Vlad Chiricheş, Tottenham, va primi vizita lui Manchester United.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO CARDIFF

http://youtu.be/J26v3-WPfSY

Inutilul Carlton Cole a făcut dubla

Everton s-a distrat cu Stoke City, belgianul Romelo Lukaku înscriind al optulea său gol stagional. Însă momentul rundei l-a oferit rezerva lui West Ham United, Carlton Cole (foto). Acesta a intrat pe teren la scorul de 1-o pentru “ciocănari” în derbyul cu Fulham, într-un meci privit de Răzvan Raţ dîn tribune, pentru că este accidentat. Cu o zi în urmă Cole devenise un personaj odios pentru utilizatorii de pe conturile de Twitter ca urmare a replicii grobiane date unui fan care l-a considerat inutil pentru atacul lui West Ham. “Inutil precum a fost mama ta ieri noapte în pat” – a răspuns vîrful de culoare, dar se pare că remarca suporterului a avut cele mai bune urmări, pentru că tocmai controversatul Carlton a înscris de două ori de cînd a intrat, stabilind scorul la un 3-0 mult prea sever faţă de realitate din teren.

West-Ham-v-Fulham-Carlton-Cole-pa_3044259

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO EVERTON

http://youtu.be/FCDMV4IKFYQ

VEZI VIDEO WEST HAM

http://www.dailymotion.com/video/x17u1a9_all-goals-west-ham-3-0-fulham-30-11-2013-highlights_sport

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri