Fotbal intern

VIDEO/ S-au scuipat în Cupa Ligii! Miriuţă şi Bud ajung la COMISII

UPDATE 23:30 / Daniel Stanciu, preşedintele celor de la ASA, a dezvăluit că va cere suspendarea antrenorului Vasile Miriuţă, de la CFR, şi a jucătorului Cristi Bud, de la aceeaşi echipă....
08.09.2016 | 23:31
VIDEO Sau scuipat in Cupa Ligii Miriuta si Bud ajung la COMISII

UPDATE 23:30 / Daniel Stanciu, preşedintele celor de la ASA, a dezvăluit că va cere suspendarea antrenorului Vasile Miriuţă, de la CFR, şi a jucătorului Cristi Bud, de la aceeaşi echipă.

”Nu se poate aşa ceva! Noi nu am făcut decît să cerem nişte lovituri, la unele intrări. Nu am cerut cartonaşe, eliminări… Nu înţeleg de ce am fost înjuraţi ca la uşa cortului, de mamă, de tată…la grămadă, jucători, antrenori”, a declarat Stanciu.

Vasile Miriuţă a avut o reacţie ciudată la golul echipei sale, care egalase. S-a dus ca din puşcă însrpre banca celor de la ASA şi i-a incitat pe cei de acolo. S-a retras apoi, fiind calmat şi de cei din staff-ul clujenilor.

––––––––––––––––––––––––––––

Cristi Bud şi Romeo Surdu au continuat un război început în urmă cu mai bine de un an, din perioada în care cei doi au fost colegi în Republica Moldova, la Milsami Orhei. Cei doi s-au reîntâlnit aseară, în Cupa Ligii, ca adversari în partida dintre CFR Cluj şi ASA Târgu Mureş. Duelul a fost primul după ce s-au certat în perioada Milsami.

În ultima fază de joc, la o lovitură liberă a CFR-ului, Surdu a intrat cu umărul în Bud. Atacantul CFR-ului nu a rămas dator şi, imediat, l-a scuipat pe Surdu. VEZI VIDEO AICI

“Centralul” Iulian Călin nu a văzut faza din prelungirile celor 90 de minute şi, implicit, n-a sancţionat-o. Regulamentul susţine însă că jucătorul trebuia eliminat şi suspendat de la 6 la 12 etape. “L-am băgat prea mult în seamă pe Surdu. I-am făcut prea mare publicitate”, a declarat Bud la finalul partidei.

Surdu, “sifon” la conducere!?

Conflictul dintre cei doi a ieşit la suprafaţă după ce Bud şi-a reziliat contractul cu Milami Orhei. La vremea respectivă, vîrful CFR-ului a dezvăluit evenimentele petrecute în el şi Surdu.

 “E singura persoană din viaţa mea pe care nu o suport. Nu vreau să îi fac rău, că aş putea să îi fac mai mult rău, dar eu nu-s genul ăla de persoană. Mă chema în oraş să bem un pahar de vin şi a doua zi spunea conducerii că am băut toată noaptea. Şi nu a fost doar un singur episod. El l-a lucrat şi pe Tavi Abrudan, dar Tavi e un băiat prea simţit ca să spună ceva”, dezvăluia Bud.