Cele mai citite

VIDEO / Război pentru Gheata de Aur: 3 jucători senzaţionali rîvnesc la titlul de cel mai bun marcator din Europa!

Luis Suarez, Cristiano Ronaldo şi Zlatan Ibrahimovic conduc topul celor mai buni marcatori din ligile europene. Aceştia s-au detaşat în lupta pentru Gheata de Aur, trofeu pe care Lionel Messi l-a...
24.02.2014 | 16:02
VIDEO / Război pentru Gheata de Aur: 3 jucători senzaţionali rîvnesc la titlul de cel mai bun marcator din Europa!
ADVERTISEMENT

Luis Suarez, Cristiano Ronaldo şi Zlatan Ibrahimovic conduc topul celor mai buni marcatori din ligile europene. Aceştia s-au detaşat în lupta pentru Gheata de Aur, trofeu pe care Lionel Messi l-a cîştigat de două ori în ultimii 3 ani. Cu cele 14 goluri în Primera, argentinianul pare a nu avea nici o şansă la acest trofeu.

Suarez, speranţa cormoranilor pentru un nou titlu după 24 de ani!

Excentricul uruguayan este primul în cursa pentru Gheata de Aur. Jucătorul celor de la Liverpool a marcat de 23 de ori în acest sezon, deşi a fost suspendat în primele 5 etape ale sezonului, după muşcătura pe care i-a aplicat-o lui Branislav Ivanovic. Suarez şi colegul său din atacul lui Liverpool, Sturridge, au marcat împreună 41 de goluri din acest sezon, fiind principalele ”motoare” ale cormoranilor.

Cristiano Ronaldo, lider în Primera !

Cristiano Ronaldo conduce în clasamentul golgheterilor din campionatul spaniol. Acesta a trimis mingea în plasă de 22 de ori, fiind la un singur gol distanţă de uruguayanul Luis Suarez.

ADVERTISEMENT

http://youtu.be/Rf8Vyyvnue8

Zlatan Ibrahimovic face istorie la Paris !

Asemenea lui Cristiano Ronaldo, suedezul a marcat şi el tot de 22 de ori în Ligue 1. Suedezul a intrat şi el în lupta pentru acest trofeu, după “tripla” din ultima etapă impotriva celor de la Toulouse. Suedezul este cunoscut pentru golurile spectaculoase pe care le-a marcat de-a lungul anilor.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri