VIDEO. Răzbunare! Gabi Torje a marcat pentru Terek în poarta fostei sale echipe, Udinese

Gabi Torje a fost dat ca şi plecat de la Terek Groznîi în această iarnă, iar una dintre destinaţii putea fi chiar Dinamo. În cele din urmă, românul a mai primit o şansă să demonstreze în Rusia. A profitat de ea şi a marcat un gol în poarta fostei sale echipe, Udinese, într-o partidă amicală.

Terek Groznîi a fost învinsă joi, într-o partidă amicală disputată în faţa celor de la Udinese. A fost 4-2 pentru italieni, dar Gabi Torje a fost printre remarcaţii lui Terek. Internaţionalul român a marcat golul care a închis tabela, în minutul 89.

Fost jucător al lui Udinese, unde nu a prins prea multe minute în Serie A, a marcat cu un lob din interiorul careului. Udinese a avut 2-0 până la pauză, prin golurile marcate de Badu şi Ewandro.

Pliev a marcat pentru ruşi şi a redus din diferenţă, dar Perica, din penalty, şi Jankto au punctat şi ei pentru Udinese înainte ca Torje să închidă tabela.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

VIDEO. Vezi aici golul marcat de Gabi Torje

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091