News

Video. Repetiții cu rachete nucleare în Moscova, pentru parada de 9 mai. Temuta ”Satan 2”, scoasă la înaintare

Continuă repetițiile în Moscova pentru parada de 9 mai. Prin Piața Roșie au defilat rachete nucleare, în ultimele ore, printre care și temuta ”Satan 2.”
07.05.2022 | 16:20
Video Repetitii cu rachete nucleare in Moscova pentru parada de 9 mai Temuta Satan 2 scoasa la inaintare
Continuă repetițiile în Moscova pentru parada de 9 Mai. Sursa foto: captură video youtube OldQueenTv
ADVERTISEMENT

Mai este foarte puțin timp până la parada de 9 mai din Moscova, cu ocazia Zilei Victoriei, despre care se spune că Vladimir Putin ar profita să declare război oficial Ucrainei sau să anexeze regiunea Donbass. Între timp, continuă defilările prin Piața Roșie.

Defilări cu rachete nucleare prin Piața Roșie din Moscova

În ultimele ore, prin Piața Roșie din Moscova s-au scos la înaintare, pentru repetiții, alte tancuri, dar și rachete nucleare, printre care și ”Satan 2”. Despre aceasta se spune că ar avea până la 10 focoase. Totul se întâmplă în timp ce în Ucraina au loc în continuare atacuri ale soldaților Kremlinului.

ADVERTISEMENT

Totodată, ”Satan 2” cântărește 49,6 tone și poate călători cu o viteză de până la 24.500 km/h. Raza sa de acțiune este de 12.000 de kilometri.

Printre armele grele care vor mai defila este și ”avionul apocalipsei” sau ”Kremlinul zburător” al lui Vladimir Putin, care a fost văzut zilele trecute zburând deasupra capitalei Rusiei.

ADVERTISEMENT

”Toţi suntem alături de soldaţi şi vom merge alături de ei până la final. Ne trezim cu gândul la ei, ne culcăm cu gândul la ei,

Mergem la luptă cu ei pentru a zdrobi această bestie nazistă, aşa cum au făcut şi bunicii noştri”, a declarat o localnică martoră la repetiții, scrie Observator

ADVERTISEMENT

Ar putea Vladimir Putin pune capăt pe 9 mai războiului din Ucraina?

În timp ce sunt voci care spun că Vladimir Putin ar putea extinde invazia din Ucraina pe 9 mai, altele dimpotrivă. Papa Francisc a spus că în urma întâlnirii sale cu premierul ungar Viktor Orbam a aflat că în următoarele 2 zile liderul de la Kremlin își va retrage trupele de pe front.

”Orbán, când l-am întâlnit, mi-a spus că rușii au un plan, ca pe 9 mai să se termine totul. Sper să fie așa, așa că am înțelege și viteza escaladării [luptelor] din aceste zile.

ADVERTISEMENT

Pentru că acum nu e vorba doar de Donbas, e Crimeea, este Odesa, portul de la Marea Neagră din Ucraina”, a declarat Papa Francisc într-un interviu pentru ziarul Corriere della Sera.

ADVERTISEMENT