VIDEO. Revanşa după 1-7?! Finală de senzaţie în turneul olimpic: Brazilia-Germania!

Marian Popovici   
in Sporturi
20/08/2016, 13:38
VIDEO. Revanşa după 1-7?! Finală de senzaţie în turneul olimpic: Brazilia-Germania!

UPDATE, ora 13:33 / A venit ziua finalei la Jocurile Olimpice de la Rio. Brazilia întîlneşte de la ora 23:30 Germania în meciul pentru aur pe stadionul Maracana.

Pentru ambele naţiuni, titlul olimpic e singurul care le lipseşte din palmares. Brazilia a jucat 3 finale olimpice şi le-a pierdut pe toate, ultima în 2012, la Londra împotriva Mexicului.

Gazdele speră să îşi ia revanşa în faţa nemţilor, care le-au administrat cea mai mare umilinţă din istorie, 1-7 în semifinalele Cupei Mondiale 2014 pe stadionul din Belo Horizonte. Atunci, starul brazilian Neymar a urmărit din tribună umilinţa, fiind accidentat în meciul din sferturi împotriva Columbiei.

VEZI VIDEO REZUMAT:


Finala turneului olimpic de la Rio se anunţă una de senzaţie. Brazilia va întîlni în ultimul act Germania, într-un meci care se anunţă foarte spectaculos.

Brazilienii vor să îşi ia revanşa pentru umilinţa suferită la Campionatul Mondial 2014, 1-7 în semifinala de la Belo Horizonte împotriva nemţilor.

Naţionala lui Neymar a făcut show în semifinale. Brazilia a învins cu 6-0 naţionala Hondurasului, într-un meci arbitrat de Ovidiu Haţegan. Neymar şi Gabriel Jesus au marcat cîte o “dublă”, iar Marquinhos şi Luan au stabilit scorul final.

VEZI VIDEO REZUMAT AICI 

În cea de-a doua semifinală, Germania a învins cu 2-0 Nigeria datorită golurilor marcate de Klostermann şi Petersen, pe final.

VEZI VIDEO REZUMAT AICI 

Finala turneului olimpic de fotbal va avea loc sîmbătă, de la ora 20:30 pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×