VIDEO. Rezumat de COŞMAR. Halep a ABANDONAT în ultima finală de la Rogers Cup!

Claudiu Melinte   
in Simona Halep
31/07/2016, 00:01
VIDEO. Rezumat de COŞMAR. Halep a ABANDONAT în ultima finală de la Rogers Cup!

Simona Halep a învins-o pe Angelique Kerber, scor 6-0, 3-6, 6-2, şi a ajuns pentru a doua oară consecutiv în finala de la Rogers Cup.

În finala din urmă cu un an, disputată în compania Belindei Bencic, românca s-a retras la scorul de 6-7, 7-6, 0-3 din cauza problemelor la genunchi şi la stomac. Atunci, a fost un meci electrizant, însă românca a fost chinuită încă din primul set de problemele medicale.

“Vreau să o felicit pe Belinda. A avut o săptămînă extraordinară, a cucerit un titlu important. Îmi pare rău că nu am încheiat meciul, mulţumesc tuturor suporterilor pentru sprijin. Sînteţi minunaţi şi mulţumesc că aţi venit să susţineţi. Vreau să mulţumesc echipei, sponsorilor şi familiei aflată acasă”, spunea Halep în urmă cu un an.

Rezumatul precedentei finale:

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×