VIDEO / Roma nu mai ştie să cîştige. RASISM INCREDIBIL. Balotelli făcut “negro di merda”

Etapa a 14-a din Serie A stă clar sub zodia remizei. După cele două egaluri identice de sîmbătă, dintre Parma-Bologna şi Genoa - Torino, duminică am consemnat alte trei meciuri fără...
01.12.2013 | 19:30
VIDEO  Roma nu mai stie sa cistige RASISM INCREDIBIL Balotelli facut negro di merda

Etapa a 14-a din Serie A stă clar sub zodia remizei. După cele două egaluri identice de sîmbătă, dintre Parma-Bologna şi Genoa – Torino, duminică am consemnat alte trei meciuri fără învingător, iar în două dintre ele s-au aflat implicate formaţii care vor să conteze în lupta pentru titlu sau măcar pentru podium în acest sezon. Singurele echipe învingătoare pînă la această oră (se mai joacă de la ora 19:30 Juventus – Udinese şi torinezii sînt mari favoriţi în acest duel bianco-nero).

Roma face egal de patru meciuri

AS Roma lui Rudi Garcia a trecut prin mari emoţii la Bergamo, pentru a smulge, in extremis, în minutele de prelungiri al patrulea egal din ultimele meciuri, graţie reuşitei olandezului Strootman. Gazdele marcaseră primele, la o mare gafă a portarului De Sanctis, care a scăpat balonul la şutul lui Brivio. Roma e doar umbra echipei care impresiona prin acea serie incredibilă de zece victorii de la începutul sezonului, record pentru istoria Serie A. Roma a dominat, dar nu a arătat nici pe departe acea determinare din debutul de campionat, iar în cazul în care va continua aşa va fi o problemă să termine pe podium. Antrenorul Rudi Garcia a acuzat după meci neacordarea a cel puţin un penalty pentru echipa sa, la henţul lui Bellini în careul gazdelor şi la faultul lui Cazzola asupra lui Gervinho.

VEZI VIDEO

http://youtu.be/qmTNWUTRmyA

Fostul CFR-ist Renan dă gol Interului sub ochii lui Thohir

Nici Inter nu arată a echipă care să aibă un cuvînt de spus în actualul sezon. În tribunele stadionului din Milano a luat loc şi noul acţionar majoritar al nerazzurrilor, indonezianul Erik Thohir şi evident că gazdele îşi doreau foarte mult să ofere noului patron satisfacţia unei victorii, mai ales că Sampdoria e o echipă din zona de jos a clasamentului. Şi cu mare chin Inter a fost la numai un minut de a realiza acest lucru, Dar golul lui Guarin a fost anulat în minutul 89 de execuţia pe jos, din afara careului, a fostului jucător al CFR-ului din Cluj, Renan, fotbalist scos de la naftalină de noul tehnician al genovezilor, Sinişa Mihajlovici, pentru că pe vremea lui Delio Rossi nici rezervă nu era (foto).

renan.sampdoria.festeggia.inter.2013.2014.356x237

VEZI VIDEO

http://youtu.be/aKx6cbnK2dY

Milan la prima victorie afară, Balotelli făcut ”negro di merda”

După tensiunile din ultimele zile de la clubul patronat de Silvio Berlusconi AC Milan a reuşit al doilea rezultat pozitiv. Victoria cu 3-0 din Scoţia, pe terenul lui Celtic, a fost dublată de succesul de la Catania, cu un Mario Balotelli reuşind să înscrie un gol frumos. Milan a spart gheaţa în acest sezon în partidele din deplasare, succesul cu 3-1 fiind meritat, iar brazilianul Kaka a demonstrat că are încă foarte multă valoare. Din păcate, meciul a fost marcat de incidentul dintre fundaşul argentinian al gazdelor, Spolli şi Balotelli (foto), care s-a dus ca un cocoş înspre adversar acuzîndu-l că i-ar fi spus ”negro di merda”, adică negru de rahat. Intervenţia lui Kaka a oprit la timp dezvoltarea conflictului. Antrenorul Allegri a decis înlocuirea lui Balotelli, care la ieşire a inflamat din nou atmosfera, arătîndu-le fanilor Cataniei trei degete de la mînă, aluzie la scorul de pe tabelă.

balotelli.spolli.litigio.2013.14.356x237

VEZI VIDEO

http://youtu.be/W7mWVzvHk70

Juve bate în minutul 91 în faţa a 12.000 de copii

Juventus e acum lider detaşat la trei puncte, după succesul chinuit, plin de noroc, venit în minutul 91, cînd spaniolul Llorente a deviat decisiv un şut aiurea al lui Lichsteiner. Udinese a închis aproape perfect şi fără această situaţie fericită din finalul jocului ar fi scos remiza albă. Partida a avut o particularitate plăcută, în locul ultraşilor în tribune aflîndu-se nu mai puţin de 12.000 de copii, care au creat o atmosferă extraordinară pentru echipa torineză. Juve primise suspendare pentru scandări xenofobe.

Juventus-Udinese, le Curve si riempiono di bambini

VEZI VIDEO 

http://youtu.be/39AlApS8rj8