Pariuri sportive

VIDEO / Ronaldo le mulţumeşte lui Boloni şi lui Ferguson

Cristiano Ronaldo e în culmea fericirii. Se îndreaptă, după toate estimările de ultimă oră, înspre cîştigarea Balonului de Aur, după ce timp de patru ani a fost mereu aghiotantul lui Lionel...
29.12.2013 | 12:49
VIDEO  Ronaldo le multumeste lui Boloni si lui Ferguson

Cristiano Ronaldo e în culmea fericirii. Se îndreaptă, după toate estimările de ultimă oră, înspre cîştigarea Balonului de Aur, după ce timp de patru ani a fost mereu aghiotantul lui Lionel Messi, pe locul secund. Deocamdată a primit Globul de Aur, un fel de Oscar al sportului rege, în gala desfăşurată la Dubai, în Emiratele Arabe Unite şi orgoliul său poate fi satisfăcut mai ales de diferenţa uriaşă pe care a avut-o în faţa rivalului său, aproape 45 de procente.

Vezi video AICI

 

Recunoscător faţă  toţi antrenorii

Într-un interviu acordat cotidianului portughez A Bola Ronaldo recunoaşte că ar vrea mereu să cîştige el toate trofeele, dar ştie că acest lucru nu este posibil şi respectă pe cel care îl învinge, chiar dacă nu îi convine. Dacă există un jucător de care să-i placă acela este…chiar el, iar în copilărie idolul a fost Luis Figo.

Ronaldo are mare recunoştinţă faţă de toţi antrenorii din cariera sa. “Boloni şi Sir Alex Ferguson sînt antrenorii care m-au învăţat foarte multe şi cărora le voi mulţumi mereu” (foto 2008 la decernarea Balonului de Aur). În privinţa relaţiei cu Jose Mourinho spune că nu a păstrat absolut nimic împotriva acestuia şi că oricînd ar lucra din nou împreună, fără nici o reţinere. “Înainte mă afectau tot ce spuneau oamenii despre mine. Acum sînt mut mai matur, sînt şi tată şi chiar nu mă mai las afectat. Oamenii pot spune ce vor, important este ce simt şi ce gîndesc eu şi acel licru îl fac sau îl voi face”.

ronaldo-ramane-cel-mai-bun-din-lume-boloni-povesteste-cum-a-fost-la-un-pas-sa-dea-un-roman-la-milan_size1