Fotbal international

VIDEO / Ronaldo şi Ibrahimovic, în aceeaşi echipă! SCANDALAGII

În ultimii ani, planeta fotbalului a avut 3 idoli. Aceştia se numesc Leo Messi, Cristiano Ronaldo şi Zlatan Ibrahimovic. Astfel, driblingurile au devenit marca Messi, şuturile specialitatea lui...
10.02.2015 | 00:14
VIDEO  Ronaldo si Ibrahimovic in aceeasi echipa SCANDALAGII

În ultimii ani, planeta fotbalului a avut 3 idoli. Aceştia se numesc Leo Messi, Cristiano Ronaldo şi Zlatan Ibrahimovic. Astfel, driblingurile au devenit marca Messi, şuturile specialitatea lui Ronaldo şi golurile imposibile un brand Zlatan. Ultima perioadă însă, aduce şi partea mai puţin frumoasă a acestora, partea care demonstrează că şi ei sînt oameni.

Ronaldo, pumni şi picioare din cauza neputinţei

Cristiano Ronaldo este deţinătorului Balonului de Aur, pe care l-a primit la jumătatea lunei ianuarie pentru reuşitele sale din 2014. De atunci însă, ceva s-a schimbat la portughez şi jocul său nu mai este cel cu care îşi obişnuise fanii. Aceştia au avut parte de nervii idolului mai des decît de golurile acestuia.

Una dintre cele mai urîte faze din acest debut de an l-a avut pe portughezul Ronaldo în prim plan. Acesta, în meciul cu Cordoba, a clacat şi şi-a lovit un adversar cu pumnul şi cu piciorul, iar la cîteva secundă a încercat să mai lovească un adversar. A fost eliminat şi a primit doar două etape de suspendare. VEZI VIDEO CU FAZA ELIMINĂRII

Imediat după ce a revenit pe teren, Cristiano Ronaldo a făcut un meci şters cu Atletico, pe care formaţia sa l-a pierdut cu 4-0. La final, acesta a oferit cîteva declaraţii răutăcioase, luîndu-l la rost pe jurnalistul prezent acolo.“Real Madrid nu are voie să piardă cu 0-4 în faţa niciunui adversar. Echipa a fost la pămînt, ne-a lipsit tot. Nu avem scuze pentru acest rezultat, trebuie să învătăm din greşeli. Real este o echipă mai bună decît Atletico, dar acum trebuie să ne concentrăm pe ce avem de făcut în continuare. Sîntem lideri şi sînt sigur că vom cîştiga campionatul”, a declarat Cristiano Ronaldo după meciul cu Atletico.

Ibrahimovic a prins ură pe ziarişti de cînd îi iartă pe portari

În 2013 şi 2014, Zlatan Ibrahimovic reuşea cîte un super-gol în fiecare etapă. Era, fără discuţii, cel mai spectaculos jucător de atac din lume. În ultima perioadă, de cînd PSG nu mai este pe primul loc şi suedezul nu este nici măcar aproape de golgheterul campionatului, Ibrahimovic s-a remarcat mai mult prin declaraţiile de după meci decît cu reuşitele din teren.

Duminică seara el a marcat golul egalării în partida Lyon-PSG, scor 1-1, iar apoi l-a corectat în stil propriul pe unul dintre jurnaliştii care îi adresau întrebări. Un ziarist l-a întrebat cum se simte că a marcat după două luni şi Ibra a simţit nevoia să îl corecteze. Iată dialogul dintre cei doi:

– Zlatan, e primul tău gol în campionat după două luni, te simţi mai bine acum?
– După două luni?! 
– Da, în campionat!
– Şi Saint-Etienne? Te rog, amice, dacă nu eşti la zi cu informaţiile nu mai vorbi cu mine!

Săptămîna trecută, Ibrahimavic suprindea pe toată lumea cînd, după calificarea lui PSG în finala Cupei Franţei, 1-0 cu Lille, i-a îndemnat pe colegii săi să nu ofere declaraţii presei. “Urmaţi-mă! Nu vă opriţi! Să nu vorbească nimeni! Eu sunt şeful!”, spunea atunci Ibrahimovic.

După meciul cu St. Etienne, Zlatan Ibrahimovic a fost întrebat despre relaţia cu Edison Cavani, pe care presa din Franţa o consideră ruptă, mai ales că cei doi nu îşi pasează. Întrebarea l-a deranjat pe Zlatan, suedezul simţind nevoia să îl ironizeze pe ziarist. Iată dialogul dintre cei doi:

Multă lume vorbeşte despre relaţia ta cu Edison Cavani…
Multă lume sau doar tu?

Multă lume din presă, da…
Multă lume sau doar tu?

Vorbesc în numele colegilor. Care este adevărata relaţie dintre tine şi Cavani?
Se pare că tu ştii mai bine decît mine.

Nu, nu! Nu ştiu.
Dar tu scrii despre asta, nu eu.

Te aştept pe tine să spui ceva. Vreau să ştiu dacă…
Văd că tot despre asta vorbeşti. Deci de unde ştii?

Ştiu că de cînd jucaţi împreună marcaţi multe goluri. Dar uneori mai apar probleme, chiar şi antrenorul a vorbit despre asta.
Şi tu crezi că ştii mai mult fotbal decît mine?

Nu!
Atunci de ce vorbeşti?

Eu te întreb pe tine, doar îmi fac meseria.
Tu eşti jurnalist sau cameraman?

Sînt jurnalist!
Atunci de ce ţii camera? Ar trebui să ai un cameraman cu tine.

Pentru că şeful meu a vrut să…
Ah. Deci aveţi un buget limitat 🙂