VIDEO. Cinci MEGAFAVORIŢI la “Simularea Anului!”

Marian Popovici   
în Stiri sportive
19/12/2014, 00:05
VIDEO. Cinci MEGAFAVORIŢI la “Simularea Anului!” GALERIE FOTO

Cîţiva utilizatori ai reţelelei de socializare Reddit au creat un nou premiu în fotbal, care se va acorda cele mai spectaculoase simulări a anului. Competiţia se numeşte “Fallon D’Floor”, numele fiind ales astfel încît să sune asemănător cu mult mai celebra competiţie a Balonului de Aur (Ballon D’Or). 

Utilizatorii pot vota simularea anului, iar creatorii acestei competiţii scriu că: “Nu toate simulările sînt identice. Votul trebuie să ţină cont de cît de teatrală e căzătura, importanţa meciului în care are loc simularea şi alte criterii”, scriu creatorii site-ului.

Finaliştii pentru cîştigarea acestui titlu sînt nume grele: Cristiano Ronaldo, Arjen Robben, Fred sau Luis Suarez fiind printre nominalizaţi. Vedeţi mai jos cele mai tari simulări ale anului:

1. Primul finalist e Cristiano Ronaldo. Portughezul e aproape de a cîştiga Balonul de Aur şi are şanse mari şi pentru “Simularea Anului”, odată cu săritura ca în bazin din meciul Real Madrid – Celta Vigo 3-0. S-a acordat penalty la acestă fază:

Cristiano-Ronaldo-dive-Real-Madrid-Jonny-Celta-Vigo

2. Arjen Robbben este şi el cunoscut pentru căzăturile teatrale. Olandezul intră în competiţie cu simularea din meciul de la Campionatul Mondial între Olanda şi Mexic. Robben a primit penalty după acest contact, Olanda reuşind victoria cu 2-1, penalty-ul fiind transformat de Huntelaar:

EPA BRAZIL SOCCER FIFA WORLD CUP 2014 SPO SOCCER BRA CE

3. Brazilianul Fred a prins finala cu simularea din meciul de debut de la Campionatul Mondial. În momentul în care Brazilia şi Croaţia erau la egalitate, 1-1 şi gazdele mondialului nu prea aveau idei ofensive, Fred a căzut secerat în careu, reuşind să îl păcălească pe arbitrul Nishimura:

Fred

4. Din acest top nu putea lipsi Luis Suarez. Uruguayanul l-a muşcat pe Giorgio Chiellini în meciul Italia – Uruguay de la Campionatul Mondial, imediat după aia Suarez tăvălindu-se pe jos, simulînd o lovitură. Nu a ieşit bine pentru Suarez, care a fost suspendat 4 luni pentru muşcătură:

Luis_Suarez_2953324b

5. În Anglia nu sînt tolerate simulările, publicul avînd o reacţie ostilă faţă de cei care încearcă să păcălească jocul. Totuşi, brazilianul lui Leeds United, Adryan a oferit o simulare de zile mari, care, conform presei engleze ar trebui să ia Oscarul:

960

http://youtu.be/lySps3J5ZVk

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Închide ×