Carousel hot news

VIDEO. Cinci MEGAFAVORIŢI la “Simularea Anului!”

Cîţiva utilizatori ai reţelelei de socializare Reddit au creat un nou premiu în fotbal, care se va acorda cele mai spectaculoase simulări a anului. Competiţia se numeşte "Fallon D'Floor",...
19.12.2014 | 00:05

Cîţiva utilizatori ai reţelelei de socializare Reddit au creat un nou premiu în fotbal, care se va acorda cele mai spectaculoase simulări a anului. Competiţia se numeşte “Fallon D’Floor”, numele fiind ales astfel încît să sune asemănător cu mult mai celebra competiţie a Balonului de Aur (Ballon D’Or). 

Utilizatorii pot vota simularea anului, iar creatorii acestei competiţii scriu că: “Nu toate simulările sînt identice. Votul trebuie să ţină cont de cît de teatrală e căzătura, importanţa meciului în care are loc simularea şi alte criterii”, scriu creatorii site-ului.

Finaliştii pentru cîştigarea acestui titlu sînt nume grele: Cristiano Ronaldo, Arjen Robben, Fred sau Luis Suarez fiind printre nominalizaţi. Vedeţi mai jos cele mai tari simulări ale anului:

1. Primul finalist e Cristiano Ronaldo. Portughezul e aproape de a cîştiga Balonul de Aur şi are şanse mari şi pentru “Simularea Anului”, odată cu săritura ca în bazin din meciul Real Madrid – Celta Vigo 3-0. S-a acordat penalty la acestă fază:

Cristiano-Ronaldo-dive-Real-Madrid-Jonny-Celta-Vigo

2. Arjen Robbben este şi el cunoscut pentru căzăturile teatrale. Olandezul intră în competiţie cu simularea din meciul de la Campionatul Mondial între Olanda şi Mexic. Robben a primit penalty după acest contact, Olanda reuşind victoria cu 2-1, penalty-ul fiind transformat de Huntelaar:

EPA BRAZIL SOCCER FIFA WORLD CUP 2014 SPO SOCCER BRA CE

3. Brazilianul Fred a prins finala cu simularea din meciul de debut de la Campionatul Mondial. În momentul în care Brazilia şi Croaţia erau la egalitate, 1-1 şi gazdele mondialului nu prea aveau idei ofensive, Fred a căzut secerat în careu, reuşind să îl păcălească pe arbitrul Nishimura:

Fred

4. Din acest top nu putea lipsi Luis Suarez. Uruguayanul l-a muşcat pe Giorgio Chiellini în meciul Italia – Uruguay de la Campionatul Mondial, imediat după aia Suarez tăvălindu-se pe jos, simulînd o lovitură. Nu a ieşit bine pentru Suarez, care a fost suspendat 4 luni pentru muşcătură:

Luis_Suarez_2953324b

5. În Anglia nu sînt tolerate simulările, publicul avînd o reacţie ostilă faţă de cei care încearcă să păcălească jocul. Totuşi, brazilianul lui Leeds United, Adryan a oferit o simulare de zile mari, care, conform presei engleze ar trebui să ia Oscarul:

960

http://youtu.be/lySps3J5ZVk

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri