News

Video. Sanna Marin, filmată când bea și dansează. Critici dure pentru aceasta. Șefa guvernului finlandez a făcut un test antidrog. Update

Sanna Marin, premierul Finlandei, este din nou în centrul atenției. Aceasta a fost filmată când bea și dansează la o petrecere alături de prieteni, primind critici dure pe plan intern. Reacția acesteia.
19.08.2022 | 20:10
Video Sanna Marin filmata cand bea si danseaza Critici dure pentru aceasta Sefa guvernului finlandez a facut un test antidrog Update
Sanna Marin, filmată când bea și dansează. Sursa foto: capturi Twitter / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
19-08-2022
17:11

Sanna Marin, premierul Finlandei, dezvăluie că a făcut un test antidrog

Prim-ministrul finlandez, Sanna Marin, a spus că a făcut un test antidrog, după apariția în spațiul public a unor imagini cu aceasta și mai mulți prieteni petrecând.

Premierul de la Helsinki, în vârstă de 36 de ani, a fost criticată săptămâna aceasta în urma imaginilor apărute în online.

În fața presei finlandeze, Sanna Marin a dezmințit din nou că ar fi consumat vreodată droguri. ”Nu am făcut nimic ilegal”, a spus ea reporterilor din Helsinki.

Nici în anii adolescenței nu am consumat niciun fel de droguri”, a spus Marin, adăugând că a făcut testul antidrog pentru ca în jurul ei să nu planeze nicio suspiciune, scrie BBC.

Sanna Marin, premierul Finlandei, unul dintre cel mai nonconformiști lideri politici din Europa, este din nou în centrul atenției.

Critici dure pentru Sanna Marin, premierul Finlandei, după ce a fost filmată când dansează și consumă alcool

Aceasta a fost filmată când bea și dansează alături de mai mulți prieteni. Filmulețul care a apărut recent în spațiul public i-a adus critici dure premierului finlandez.

ADVERTISEMENT

În imaginile apărute în spațiul public și preluate de majoritatea site-urilor de socializare și de presa internațională, Marin apare dansând extrem de degajată cu câțiva prieteni.


Presa finlandeză, citată de The Independent, precizează că alături de Sanna Marin, în clip apar și alte personalitățile din Finlanda. Printre ele se numără artista Alma și sora sa Anna, prezentatoarea Tinni Wikström, prezentatoarea radio Karoliina Tuominen, stilistul Vesa Silver și deputatul Ilmari Nurminen.

ADVERTISEMENT

Cum era de așteptat, opoziția politică din Finlanda a criticat dur ieșirea premierului. Lideri importanți o acuză pe Marin că a fi consumat și substanțe interzise.

Președintele principalului partid de opoziție din Finlanda, Riikka Purra, i-a cerut Sannei Marin să facă un test antidrog. Un apel similar a fost făcut pe Twitter de Mikko Kärnä, un deputat al Partidului de Centru de la Helsinki.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Sanna Marin după criticile din partea opoziției politice din Finlanda

Prezentă joi la Kuopio, acolo unde participa la congresul de vară al partidului său, Marin a spus că nu înţelege de ce i s-a cerut să facă teste anti-drog.

În ceea ce privește clipul considerat compromițător de către rivalii politici, Marin spune că videoclipurile cu ea în prim-plan sunt private și au fost filmate într-o reședință privată acum câteva săptămâni. Ea a spus jurnaliștilor că știa că este filmată, dar era convinsă că videoclipurile vor rămâne private.

ADVERTISEMENT

Sunt supărată că aceste videoclipuri au devenit publice. Eram eu, la o seară distractivă cu prietenii. E adevărat, am cântat și am dansat într-un mod mai zgomotos”, a explicat Marin.

Marin a mai spus că petrecerea a avut loc într-un apartament privat și a continuat la alte două baruri din Helsinki. Ea a refuzat să comenteze cine ar fi putut posta în online videoclipurile.

În ceea ce privește acuzația privind consumul de substanțe interzise, premierul Finlandei a spus că a consumat băuturi alcoolice ușoare, dar fără droguri.

”Personal, nu am luat droguri și nici nu am consumat altceva decât alcool. Am dansat, am cântat și am petrecut, lucruri perfect legale. Și nu am fost niciodată într-o situație în care să fi fost văzută consumând droguri”, a spus Marin, conform site-ului Yle.fi.

ADVERTISEMENT