News

VIDEO / Sărut INCENDIAR între Antonia şi Alex Velea!

Alex Velea şi Antonia formează un cuplu fericit şi sunt pe cale să devină părinţi la finalul acestui an. Odată cu sarcina Antoniei, cei doi au încetat să-şi mai ascundă relaţia, în ciuda...
13.09.2014 | 13:47
VIDEO  Sarut INCENDIAR intre Antonia si Alex Velea
ADVERTISEMENT

Alex Velea şi Antonia formează un cuplu fericit şi sunt pe cale să devină părinţi la finalul acestui an. Odată cu sarcina Antoniei, cei doi au încetat să-şi mai ascundă relaţia, în ciuda cârcotaşilor care le critică aspru dragostea.

Presupusa relaţia dintre Antonia şi Alex Velea a fost un mister pentru toată lume, iar aceştia au ţinut-o ferită de ochii lumii extrem de mult timp. În momentul în care sarcina artistei a început să devină vizibilă, cei doi şi-au asumat dragostea consumată şi nu s-au mai ascuns.

ADVERTISEMENT

1

Ieri, în timp ce se aflau la Braşov, la un eveniment muzical de amploare, cei doi s-au afişat împreună pe covorul roşu, de mână, iar Alex Velea a atins chiar şi burtica de gravidă a iubitei lui, în timp ce le zâmbea fotografilor.
Momentul culminant a fost atunci când cei doi s-au sărutat, pentru prima oară la un eveniment monden, în faţa aparatelor de fotografiat.

sursa: spynews.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!