News

Video. Scandal cu focuri de armă și săbii lângă gara din Băcău. Ce au descoperit polițiștii

Polițiștii din Bacău au intervenit recent pentru aplanarea unui scandal între mai mulți indivizi care s-au luat la bătaie și care aveau asupra lor un pistol și mai multe săbii.
03.06.2022 | 11:46
Video Scandal cu focuri de arma si sabii langa gara din Bacau Ce au descoperit politistii
Polițiștii băcăuani au intervenit prompt pentru aplanarea scandalului. Foto: facebook.com/www.politiaromana.ro
ADVERTISEMENT

Scandalul a izbucnit joi, în jurul orei 17:00, pe strada Gării, situată lângă gara din Bacău. Mai mulți indivizi care se adunaseră lângă o sală de jocuri au avut ceva de împărțit și nu au pierdut prea mult timp cu argumentele.

În acest scandal a fost folosit un pistol de zgomot

După ce au început să se lovească, unul dintre ei a folosit un pistol. Acela a fost momentul care a atras și mai mult atenția asupra lor. Un martor a sunat la 112 și la scurt timp după aceea au apărut primele echipaje ale poliției. Conform bacau.net, scandalagiii aveau asupra lor și săbii.

ADVERTISEMENT

Astăzi (n.r. – joi, 2 iunie) în jurul orei 17:40, pe strada Gării din municipiul Bacău, în fața unei săli de jocuri, a avut loc un conflict spontan între mai multe persoane. Încă de la momentul sesizării, la fața locului s-au deplasat echipajele de poliție, însă persoanele implicate in incident, nu mai erau prezente.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, s-a stabilit că s-a folosit o armă neletală supusă autorizării, respectiv un pistol de zgomot”, a declarat purtătoarea de cuvânt IPJ Bacău, Cătălina Păduraru.

ADVERTISEMENT

Mai departe, oamenii legii au anunțat că au deschis dosar penal și vor continua cercetările în acest caz. Cei implicați sunt acuzați că au tulburat ordinea și liniștea publică.

De asemenea, există și acuzația de uz de armă fără drept. Polițiști băcăuani au mai transmis că vor lucra intens pentru identificarea tuturor scandalagiilor și tragerea la răspundere, conform legii.

ADVERTISEMENT

Oamenii care locuiesc pe strada Gării sunt obișnuiți cu astfel de scandaluri în zonă. Nu este prima data când indivizii certați cu legea își reglează conturile pe stradă, cu multă violență.

Sursa citată a mai completat că în urmă cu doar câteva luni, orașul a fost marcat de alt scandal, în care mai multe persoane s-au bătut după ce și-au tamponat intenționat mașinile.

ADVERTISEMENT
Tags: