News

VIDEO / Scandal monstru între ţigani, în ziua de Paşte

Scandal monstru între ţigani, chiar în ziua de Paşte. Conflictul s-a petrecut într-un bar din Slobozia. La intervenţia poliţiştilor, altercaţia a degenerat şi, ca să scape de agenţi, un...
13.04.2015 | 08:43
VIDEO  Scandal monstru intre tigani in ziua de Paste

Scandal monstru între ţigani, chiar în ziua de Paşte. Conflictul s-a petrecut într-un bar din Slobozia. La intervenţia poliţiştilor, altercaţia a degenerat şi, ca să scape de agenţi, un tânăr s-a aruncat în râul Ialomiţa. Pompierii l-au salvat, dar au fost huiduiţi de rudele bărbatului.

Scandalul a izbucnit într-un bar din Slobozia, între mai mulţi tineri. Când a venit poliţia, unul dintre ei a făcut un adevărat circ. Ca să scape, a fugit şi s-a aruncat în râul Ialomiţa, potrivit România TV.

Chemaţi să intervină, pompierii l-au scos din apă pe bărbat, dar zeci de rude şi vecini strânşi la faţa locului au început să-i huiduie. Mai mult, tânărul a acuzat că poliţiştii au fost cei care l-au împins în apă. “Un participant la altercaţie a fugit, a crezut că poate înota în râul Ialomiţa. Au fost chemaţi şi colegii de la ISU. L-au salvat pe acest bărbat din apele râului. În niciun caz nu l-au împins acolo poliţiştii”, a declarat unul dintre jandarmi.

CITEŞTE MAI MULTE PE ROMANIATV.NET

Tags: