ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Surpriză la Australian Open! Nadal, UMILIT de Wawrinka

Stanislas Wawrinka a cîştigat Australian Open! Elveţianul l-a învins în finală pe Rafael Nadal în 4 seturi, scor 6-3, 6-2, 3-6, 6-3. ...
Autor: Adrian Căpriţă | 26.01.2014 | 13:18
Surpriză la Australian Open! Nadal, UMILIT de Wawrinka

Stanislas Wawrinka a cîştigat Australian Open! Elveţianul l-a învins în finală pe Rafael Nadal în 4 seturi, scor 6-3, 6-2, 3-6, 6-3. 

ADVERTISEMENT

Partida a început foarte bine pentru compatriotul lui Federer, iar după aproximativ 30 de minute a cîştigat primul set 6-2. În actul secund Nadal a început să acuze nişte dureri la spate, iar Wawrinka a profitat de acest lucru, cîştigînd cu 6-2 şi setul doi.

Spaniolul a revenit în joc la 0-2, reuşind să îşi adjudece setul cu 6-3. Cel mai echilibrat moment al partidei a fost în ultimul set, cînd jucătorii au mers cap la cap pînă la 3-3, moment în care Stanislas şi-a cîştigat serviciul şi a făcut 4-3. A jucat excelent pe servicul lui Nadal şi a obţinut un nou break, ceea ce i-a adus lui Wawrinka primul turneu de Mare Şlem din carieră.

ADVERTISEMENT

Poate fi considerată o surpriză această victorie a elveţianului, ţinînd cont că nu cîştigase nici măcar un set în cele 12 partide jucate împotriva lui Rafael Nadal.

***********************************************************************************************

ADVERTISEMENT

Moment incredibil în finala Australian Open dintre Stanislas Wawrinka şi Rafael Nadal.

După ce a pierdut primul set, scor 3-6, Nadal a simţit nişte dureri la spate în debutul actului secund, iar la 2-1 pentru elveţian a părăsit arena, solicitînd ajutorul fizioterapeutului.

ADVERTISEMENT

În acel moment, Wawrinka a fost foarte deranjat de gestul spaniolului, cerîndu-i explicaţii arbitrului despre motivul pentru care ibericul a părăsit arena. Stanislas a fost foarte nervos, solicitîndu-le oficialilor să îl cheme, fiindcă nu este normal ce se întîmplă.

“De ce a plecat? Cheamă-l! Ce face? De ce nu vine? Cheamă-l! Trebuie să ştiu de ce a plecat!” îi tot repeta Wawrinka arbitrului.

ADVERTISEMENT

În momentul revenirii lui Nadal pe teren, spectatorii l-au huiduit pe numărul 1 mondial.

VIDEO CU NADAL ÎN LACRIMI

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!