VIDEO / Scene de coşmar! Un roller coaster s-a IZBIT de o cabină

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/06/2015, 14:50
VIDEO / Scene de coşmar! Un roller coaster s-a IZBIT de o cabină

Patru persoane au fost grav rănite după ce două cabine ale unui roller coaster din parcul de amuzament Alton Towers, din Marea Britanie, s-au ciocnit în aer, conform Sky News.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă, 16 pasageri se aflau la bordul roller coasterului care s-a lovit de o cabină staţionară, neocupată. Impactul a fost atât de violent încât patru persoane s-au ales cu răni grave, alţii au leşinat, iar panica s-a instalat rapid în rândul celor care au scăpat nevătămaţi.

Martorii spun că pasagerii rămaşi suspendaţi în aer ţipau după ajutor: “Unii erau inconstienţi, era sânge peste tot. A fost de-a dreptul şocant. Elicopterele ambulanţei aterizează acum, oamenii sunt încă blocaţi în roller coaster“, a declarat Danny Simm.

Simm susţine că accidentul este rezultatul unei “erori umane imense”, întrucât angajaţii parcului de distracţii au pornit roller coasterul şi le-au permis oamenilor să urce deşi ştiau că o cabină rămăsese blocată.

Un martor spune că impactul s-a auzit la fel ca un accident de maşină, în timp ce altul susţine că roller coasterul se defectase cu doar trei ore înainte de incident, dar fusese reparat între timp.

Un pasager care se dăduse în roller coaster cu câteva ore înainte povesteşte că şi cabina în care se afla el a rămas blocată pe şine: “Au trimis o cabină de testare chiar în spatele nostru, ceea ce mi s-a părut ciudat, dar m-am gândit că probabil aceea este procedura lor internă. După ce am coborât, am traversat parcul şi atunci am auzit un zgomot puternic, nu ştiam ce s-a întâmplat, dar mi-am dat seama că e ceva rău.

sursa: www.antena3.ro

Închide ×