News

Video. Scene dramatice în Timiș. Jandarmii au intervenit pentru a lua copiii unor părinți care trăiau la cort

01.04.2021 | 23:46
Video Scene dramatice in Timis Jandarmii au intervenit pentru a lua copiii unor parinti care traiau la cort
Video. Scene dramatice în Timiș. Jandarmii au intervenit pentru a lua copiii unor părinți care trăiau la cort
ADVERTISEMENT

Scene dramatice în Timiș unde jandarmii au intervenit pentru a lua copiii unor părinți care trăiau la cort. Aceștia au pus în aplicare o sentinţă judecătorească. Lucrurile au scăpat însă de sub control.

Jandarmii din Lugoj, judeţul Timiş, au intervenit, joi, pentru a pune în aplicare o sentinţă judecătorească de decădere din drepturile părinteşti a două persoane, soţ şi soţie. La vederea echipajelor de jandarmi, bărbatul a devenit agresiv şi s-a baricadat cu copiii în casă, conform știrile Protv.

ADVERTISEMENT

Reprezentanţi ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiş însoţiţi de jandarmi s-au deplasat, joi, în localitatea Mâtnicu Mic pentru a ridica în regim de urgenţă doi minori care erau expuşi la primejdii din cauza familie.

Conflict între un părinte și jandarmii din Timiș. Copiii locuiau la cort și nu mergeau la școală

Spiritele s-au închis, iar jandarmii au fost nevoiţi să folosească spray-uri lacrimogene şi să spargă uşa. Până la urmă, forțele de ordine au izbutit să ia copiii, transmite Opiniatimișoarei.ro.

ADVERTISEMENT

Cei doi părinţi se consideră traci

De-a lungul timpului, cei doi părinți au fost implicaţi în mai multe scandaluri. Şi-au us copiii să doarmă afară, în corturi, în frig şi nu i-au lăsat să se înscrie la şcoală. Din păcate, la finalul anului trecut, un băieţel al familiei a murit.

În 2020, la sosirea în ţară, nu au recunoscut autorităţile vamale şi au refuzat să prezinte documentele la frontieră.

ADVERTISEMENT

Incidente în vamă

Probleme au apărut în luna noiembrie a anului trecut. Polițișii de frontieră au fost nevoiți să îl imobilizeze pe tatăl copiilor.

La verificarea în baza de date s-a stabilit că familia se întorcea din Danemarca.