Nicio categorie

VIDEO / Scene fierbinţi între Roxana Vancea şi Bendeac

Printre spectatori s-au numarat si Roxana Vancea impreuna cu Mihai Bendeac. Chiar daca actorul a cochetat intr-un timp cu sala de fitness, ajungand la un fizic destul de bine lucrat, motivul prezentei...
Autor: Ionuţ Cataramă | 25.09.2014 | 13:45
VIDEO / Scene fierbinţi între Roxana Vancea şi Bendeac

Printre spectatori s-au numarat si Roxana Vancea impreuna cu Mihai Bendeac. Chiar daca actorul a cochetat intr-un timp cu sala de fitness, ajungand la un fizic destul de bine lucrat, motivul prezentei celor doi la respectivul eveniment a fost cu totul altul.

13_vancea_23_ed2375bf64-660x418

Roxana era de fapt in prim plan, sexoasa roscata fiind invitata sa anunte si sa premieze castigatorii concursului. Pentru acest job, olteanca nu a avut nevoie de vreo pregatire sau de vreo tinuta speciala. S-a urcat pe scena in hainele ei clasice de zi, dar a avut grija sa ramana desculta, probabil si din respect pentru sportivii de pe scena, care au defilat, bineinteles, in picioarele goale.

1

 

3

Inainte de premiere, Roxana si Mihai s-au giugiulit grav in public, fara sa se sinchiseasca de nimeni si nimic. Initiativa a preluat-o Vancea, care l-a coplesit cu saruturi si gesturi tandre pe Bendeac, usor surprins de afectiunea puternica manifestata de partenera lui. Roxana insa si-a vazut mai departe de treaba si l-a “sufocat” cu pupaturi pe Mihai, dand senzatia ca pregateste terenul pentru o noapte de pomina, in intimitate.

2

VEZI VIDEO

sursa: wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!