News

Video. Scene halucinante în Turnu Măgurele. Doi bărbați s-au urcat pe capota unei mașini în mers și au amenințat trecătorii cu un pistol

Doi tineri au provocat panică, în Turnu Măgurele, după ce s-au urcat pe capota unei mașini în mers și au amenințat oamenii cu un pistol.
29.05.2024 | 12:39
Video Scene halucinante in Turnu Magurele Doi barbati sau urcat pe capota unei masini in mers si au amenintat trecatorii cu un pistol
S-au urcat pe capota unei mașini în mers și au amenințat oamenii cu un pistol. colaj Fanatik/ Foto captură Video
ADVERTISEMENT

Scene halucinante au fost surprinse în Turnu Măgurele, județul Teleorman, acolo unde doi bărbați s-au urcat pe capota unei mașini în mers și au făcut un gest care a creat panică. Tinerii au amenințat trecătorii cu un pistol.

S-au urcat pe capota unei mașini în mers și au amenințat oamenii cu un pistol

Incidentul a avut loc marți seara, în jurul orei 19:00. Cei care au observat faptele sunt doi jandarmi aflați în timpul liber. Aceștia circulau cu mașina chiar în spatele autoturismului în care erau bărbații respectivi.

ADVERTISEMENT

Văzând că se urcă pe capotă, iar apoi îndreaptă o armă către trecători și ceilalți șoferi, cei doi jandarmi, soț și soție, au sunat la 112 și au raportat evenimentul. În timp ce discutau la telefon cu oamenii legii, ei i-au urmărit pe tinerii teribiliști.

Neștiind cu exactitate dacă au o armă reală sau una de jucărie, jandarmii aflați în timpul liber au cerut urgent sprijinul autorităților. Au informat polițiștii cu privire la locul în care se deplasează și au continuat să îi urmărească.

ADVERTISEMENT

Tinerii au fost duși la audieri și amendați

La un moment dat, tinerii și-au dat seama că oamenii legii se află pe urmele lor, așa că au fugit. Fapta lor, însă, nu a fost trecută cu vederea. Astfel că polițiștii i-au căutat și la scurtă vreme i-au ridicat.

Au fost duși la secție pentru audieri. Potrivit polițiștilor, bărbații aveau asupra lor o armă de tip airsoft, pe care unul dintre ei a îndreptat-o către oameni. Urmează ca cei doi să fie sancționați conform legii.

ADVERTISEMENT

Având în vedere pericolul în care se aflau ceilalți participanți la trafic, colegii noștri au luat decizia de a nu-i pierde din raza vizuală, au apelat numărul unic de urgență 112 pentru a solicita sprijin și totodată au transmis detalii despre zona unde se deplasează.

Când și-au dat seama că sunt urmăriți de colegii noștri, cei doi bărbați au fugit, dar au fost găsiți în scurt timp de polițiști și conduși la secție, în vederea sancționării conform prevederilor legale în vigoare”, a transmis Jandarmeria.

ADVERTISEMENT

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că arma era de jucărie. „Cei doi au fost amendați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice prin strigăte și larmă și amenințări cu acte de violență, valoarea sancțiunilor fiind de 5.500 de lei”, au adăugat reprezentanții IPJ Teleorman, potrivit Exploziv News 24.

 

ADVERTISEMENT