VIDEO. UMILIŢI! Liverpool-Barca 4-0! “Cormoranii”, SUPER goluri

Claudiu Melinte   
in Stiri sportive
07/08/2016, 00:03
VIDEO. UMILIŢI! Liverpool-Barca 4-0! “Cormoranii”, SUPER goluri GALERIE FOTO

UPDATE, ora 21:10 / FC Barcelona a suferit o umilinţă istorică în partida de pe Wembley, contra lui Liverpool. “Cormoranii” s-au impus cu 4-0, prin golurile marcare de Mane, Henderson, Origi şi Grujic. Pentru catalani, umilinţa este cu atît mai mare în condiţiile în care Luis Enrique a trimis majoritatea vedetelor, în frunte cu Messi şi Luis Suarez, ambii schimbaţi în minutul 75, la 0-3.  Iată echipele de start:

Capture

UPDATE / GOL după GOL! Liverpool are 3-0 după reuşitele lui Henderson şi Origi la distanţă de doar cîteva secunde în minutele 47 şi 48! 

Liverpool întîlneşte Barcelona pe Wembley Stadium. În acest moment scorul este 1-0 pentru ”cormorani” după golul marcat de Sadio Mane, în minutul 15 al meciului.

Lionel Messi a fost aproape să restabilească egalitatea la cîteva minute după golul ”cormoranilor”. Starul argentinian a trimis un şut la colţul lung care a lovit bara.

VEZI VIDEO AICI CU TOATE FAZELE 

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×