VIDEO. Se descurcă şi fără Ibrahimovic! PSG a cîştigat primul trofeu din noul sezon

Claudiu Melinte   
in STIRI INTERNATIONALE
07/08/2016, 10:09
VIDEO. Se descurcă şi fără Ibrahimovic! PSG a cîştigat primul trofeu din noul sezon

PSG a cîştigat Supercupa Franţei în faţa lui Lyon. Campionii s-au impus cu scorul de 4-1. A fost primul meci oficial fără Zlatan Ibrahimovic, după plecarea acestuia la Manchester United. Cele 4 goluri ale parizienilor au fost marcate de Pastore, Lucas, Ben Arfa şi Kurzawa. Golul de onoare al lui Lyon a fost înscris de Tolisso.

“Sînt foarte fericit după această victorie şi de cum a arătat echipa mea, chiar dacă sunt lucruri pe care trebuie să le îmbunătăţim. Am muncit foarte mult în această perioadă de pregătire iar rezultatele s-au văzut în această seară. A fost un meci extrem de dificil. Lyon a avut posesia, dar noi am jucat inteligent şi am ştiu cum să ne impunem jocul. Va fi un sezon foarte dificil, dar sunt convins că echipa va da totul, iar la final ne vom bucura alături de suporterii noştri.”, a declarat Unai Emery, tehnicianul lui PSG:

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×