VIDEO. Secretul ASCENSIUNII lui Hanca: ”De asta am ajuns aici!”

CRAIOVA-DINAMO. Este eroul ultimei partide câştigate de ”câini”, 2-1 cu Viitorul! Sergiu Hanca a punctat de două ori şi a adus cea de-a treia victorie consecutivă pentru Dinamo! Astfel, trupa din ”Ştefan cel Mare” a început să spere chiar la titlu.

CRAIOVA-DINAMO. Sergiu Hanca este poate fotbalistul cu cea mai fulminantă creştere! A semnat cu Dinamo la începutul lui ianuarie 2016, din postura de jucător liber de contract. Cei de la ASA nu-i puteau plăti salariul şi a reziliat. Într-un timp relativ scurt, un an şi patru luni, Hanca a devenit unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti ai Ligii 1. Cu siguranţă, la Dinamo este numărul 1! De altfel, jucătorul a captat şi atenţia lui Daum, care l-a selecţionat. Nu a bifat încă debutul sub tricolor, dar are tot timpul.

CRAIOVA-DINAMO. Dar cine este în spatele jucătorului care, pe când evolua la ASA Târgu Mureş, îşi anunţa, ferm, colegii că locul lui este în ”Ştefan cel Mare” şi acolo va ajunge! Vis împlinit. O echipă de profesionişti are grijă de fotbalistul, dar şi de individul Sergiu Hanca.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

CRAIOVA-DINAMO. Trei specialişti, Cristian Fota, Cristian Fogarassy şi Octavian Grozea, se ocupă de pregătirea mentală a jucătorului. Are şi un antrenor personal, Sasha Calisthenic, un profesionist cunoscut în lumea show-bizz-ului, multe vedete apelând la serviciile acestuia.

asdfasdfasdfasdf

”Da, mă antrenez şi separat! În spatele meu este o întreagă echipă! Datorită lui Sasha şi a psihologilor cu care lucrez, am reuşit să ajung unde am ajuns”, a dezvăluit Hanca.

De altfel, valoarea de piaţă a fotbalistului a crescut de trei ori de când a venit la Dinamo. 450.000 de euro costa Hanca în momentul transferului de la ASA, iar acum este evaluat la 1,25 de milioane de euro!

36 de meciuri în toate competiţiile sezonului a bifat Hanca pentru Dinamo

9 goluri în toate competiţiile a înscris Sergiu Hanca

viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663