VIDEO / Secretul lui “Villas Boas”: “Nu le spun nimic”

Constantin Radu   
în Horia Ivanovici
19/08/2013, 23:35
VIDEO / Secretul lui “Villas Boas”: “Nu le spun nimic”

Ionuţ Moşteanu rămâne neînvins pe banca lui FC Vaslui după 1-0 cu Săgeata Năvodari. Tehnicianul poreclit “noul Villas Boas” a lăsat de înţeles că visează să-i fie prelungit mandatul, spunînd că aşteaptă de un deceniu să pregătească o echipă de Liga 1.

“Sînt trei puncte pe care ni le-am adjudecat şi ăsta este cel mai important. Cum îmi motivez elevii? Nu le spun nimic”, a spus Moşteanu, la FANATIK SHOW. Antrenorul “galben-verzilor” s-a repliat rapid: “Le spun că sînt o echipă mare. Eu mă pregătesc de 10 ani să fiu antrenor. Dacă sînt la Vaslui, cu atât mai bine. Ne pregătim pentru meciul cu Botoşani şi vrem să strângem puncte şi de acolo”.

Tehnicianul a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu Sănmărtean, jucător despre care se spune că ar fi adevăratul antrenor al echipei. “Lucian Sânmărtean este un om de nădejde, care ajută echipa. La naţională poate ajunge dacă aşa decid cei de acolo. Din păcate, nu sînt eu antrenorul primei reprezentative ca să spun dacă l-aş lua eu la naţională”, a mai spus Moşteanu la Digi Sport.

 

VEZI VIDEO:

 

Închide ×