News

Video. Şeful ATI de la Spitalul Judeţean Călăraşi a consumat cannabis și s-a urcat la volan. A zâmbit larg, cu polițiștii lângă el

Şeful secției ATI a Spitalului Judeţean Călăraşi, Emerich Kovacs, a fost prins drogat la volan, în urma unui control de rutină efectuat marți de polițiștii rutieri.
01.11.2022 | 23:35
Video Seful ATI de la Spitalul Judetean Calarasi a consumat cannabis si sa urcat la volan A zambit larg cu politistii langa el
Medicul specialist Emerich Kovacs a fost prins drogat la volan la aproape o oră după ce și-a terminat tura. Foto: facebook.com/emerich.kovacs.5 – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Jurnaliștii locali au notat că medicul specialist al Spitalului Judeţean Călăraşi a fost oprit de polițiști marți, la ora 16:50. Cu doar o oră în urmă, acesta își terminase tura la spital.

Anestezistul spitalului din Călărași s-a urcat drogat la volan

Oprit pe strada Flacăra, Emerich Kovacs le-a atras atenția polițiștilor, care l-au testat cu aparatul DrugTest. Având în vedere că rezultatul a fost pozitiv la THC-5 (cannabis), acesta a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea probelor biologice și de urină.

ADVERTISEMENT

Potrivit calarasipress.ro, oamenii legii au deschis dosar penal pe numele lui Emerich Kovacs, pentru conducerea autovehiculului sub influența substanțelor interzise.

La 1 noiembrie, în jurul orei 16:50, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Călăraşi au depistat pe strada Flacăra, un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Slobozia, judeţul Ialomița, pozitiv la THC-5 (cannabis)”, au transmis reprezentanții IPJ Călărași.

ADVERTISEMENT

Numele lui Emerich Kovacs a mai fost menționat în 2020, când directoare interimară a Spitalului Judeţean Călăraşi, dr. Georgiana Enache, anunța că este nevoie de colegi noi.

Ce salariu avea Emerich Kovacs în urmă cu doi ani

”(…) La ATI, de exemplu, doctorului Emerich Kovacs, care vine de la Slobozia, i s-a oferit tot sprijinul pentru echiparea secţiei pe care o conduce.

ADVERTISEMENT

Mai vin câţiva medici 2-3 zile pe săptămână şi asigură gărzi, dar în majoritatea timpului suntem descoperiţi. Este o situaţie dificilă”, declara dr. Georgiana Enache pentru adevărul.ro.

Cu acea ocazie, ea dezvăluia că un medic specialist al secției ATI putea să câştige la spitalul din Călăraşi chiar și între 12.000 şi 14.000 de lei, cu tot cu sporuri. În aprilie 2022, medicul anestezist prins drogat la volan a fost implicat într-o premieră medicală pentru spitalul de urgență din Călărăși.

ADVERTISEMENT

Presa locală relata la acea vreme despre un mare succes înregistrat la Spitalul Județean de Urgență Dr. Pompei Samarian Călărași. Mai exact, în această unitate medicală fusese efectuată prima operație pe coloană. Echipa de medici implicată în acea intervenție chirurgicală: doctorul neurochirurg Nicholas Mărăndici, dr. Kovacs Emerich și dr. Filote Radu.

ADVERTISEMENT