Sporturi

VIDEO. Serena Williams, extrem de dură după eliminare: “Nu se poate așa ceva, chiar nu se mai poate întâmpla”

24.01.2020 | 09:21
VIDEO Serena Williams extrem de dura dupa eliminare Nu se poate asa ceva chiar nu se mai poate intampla
ADVERTISEMENT

Serena Williams a fost eliminată de la Australian Open 2020, după ce a fost învinsă în turul 3 de Qiang Wang, din China, scor 4-6, 7-6 (2), 5-7.

Serena Williams a recunoscut că este foarte afectată după eșecul suferit la Melbourne și a declarat la conferința de presă că este singura vinovată pentru acest rezultat.

ADVERTISEMENT

“După ce am ajuns în decisiv, chiar m-am gândit că voi trece mai departe. Chiar nu îmi imaginam că voi pierde. Iar ea a chiar a jucat diferit față de meciul nostru de la New York (n.r. – la US Open, Serena o elimina pe Wang, scor 6-1, 6-0).

Dar pur și simplu am făcut prea multe erori pentru un jucător profesionist. Am fost pregătită din punct de vedere fizic, altfel nu rezistam până la final.

ADVERTISEMENT

Serena Williams, aproape în lacrimi când a vorbit despre retragerea Carolinei Wozniacki

Încă mai cred că pot câștiga titluri de Grand Slam. Altfel, nu aș mai fi jucat. Nu este distractiv să pierd. Am câștigat toate turneele de Grand Slam de mai multe ori, la fiecare am o șansă.

Dar până la urmă nu este vorba despre titluri, ci despre cum am jucat tenis. Eu pot să joc mai bine de atât, asta mă gândesc. Ea a servit bine, dar eu nu am returnat ca Serena.

ADVERTISEMENT

Eu sunt de vină, eu am pierdut acest meci. Nu se poate să joc așa. Nu se mai poate întâmpla! A fost lipsă de profesionalism. Nici măcar nu mă gândesc la retragere, voi fi la Australian Open și la anul”, a declarat Serena Williams după ce a fost eliminată de Wang.

Serena Williams a fost la un pas să izbucnească în plâns la conferința de presă. Nu din cauza eliminării, ci când a fost rugată să comenteze retragerea prietenei sale, Caroline Wozniacki.

ADVERTISEMENT

“A avut o carieră uimitorare. Dumnezeule, îmi dau lacrimile. Vă rog, nu îmi mai puneți întrebări despre Caroline, o să plăng. Este cea mai bună prietenă a mea și ne vom petrece restul vieții împreună. Dar îmi va fi dor de ea în circuit”, a mai declarat Serena Williams.

ADVERTISEMENT