Video. Serena Williams şi Alexis Olympia au câştigat internetul! Cuvântul cheie: “Adorabil”

Irina Aldea   
in Sporturi
03/04/2018, 10:39
Video. Serena Williams şi Alexis Olympia au câştigat internetul! Cuvântul cheie: “Adorabil”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Serena Williams şi fiica ei Alexis Olympia tocmai au câştigat internetul după o serie de videoclipuri publicate pe reţelele social media. Câştigătoare a 23 de titluri de Mare Şlem, Serena este o femeie împlinită. De curând, ea a declarat că “A fost uimitor”, făcând referire la momentul în care micuţa Alexis Olympia Ohanian Jr. i-a fost pusă în braţe după naştere.

Serena a postat pe Snapchat o serie de videoclipuri în care prezintă garderoba micuţei Alexis. Chiar dacă nu a împlinit încă un an, fiica Serenei este deja în top în materie de fashion. Clipa de maximă “audienţă” a fost când Serena explica ce poartă fiica ei în ziua respectivă, moment în care Olympia a strănutat de două ori, spre amuzamentul părinţilor ei.

Loading the player…

Serena Williams: “Ne plac femeile puternice”

“Este o colecţie care-i scoate muşchii în evidenţă, exact ca mama ei, pentru că nouă ne plac femeile puternice”, a spus Serena într-un alt videoclip. Fanii americancei sunt întotdeauna extrem de încântaţi să primească actualizări în mod constant pe reţelele de socializare şi să cunoască toate detaliile despre cum decurge viaţa liniştită din familia Williams-Ohanian. Cuvântul cheie vehiculat la orice postare ce o implică pe micuţa Olympia este fără îndoială “adorabil”.

Loading the player…
Închide ×