Fotbal international

VIDEO. Brozovic aduce victoria pentru Inter! Higuain, EROU în Derby della Mole!

UPDATE, ora 00:20 / Inter Milano a cîştigat în etapa a 16-a, scor 2-0, contra celor de la Genoa, prin dubla lui Brozovic, minutele 38 şi 69. Urcă, astfel, pe locul opt în Serie A....
12.12.2016 | 00:01
VIDEO Brozovic aduce victoria pentru Inter Higuain EROU in Derby della Mole
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 00:20 / Inter Milano a cîştigat în etapa a 16-a, scor 2-0, contra celor de la Genoa, prin dubla lui Brozovic, minutele 38 şi 69. Urcă, astfel, pe locul opt în Serie A.

VEZI AICI GOLURILE PARTIDEI INTER-GENOA

capture

UPDATE, ora 18:05 / Gonzalo Higuain a fost eroul lui Juventus în Derby della Mole. Argentinianul a marcat o dublă şi a întors rezultatul pe terenul lui Torino. Juventus are şapte puncte peste AS Roma, a doua clasată.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 16:00 / Higuain joacă primul Derby della Mole. Este titular pe terenul lui Torino. Iată formaţiile de start.

TORINO-JUVENTUS 1-3 (Belotti 16 / Higuain 28, 82, Pjanic 90+3)

VEZI VIDEO

capture

UPDATE, ora 13:20 / Cagliari-Napoli se joacă astăzi, de la ora 13:30. Vlad Chiricheş este titular, în locul lui Raul Albiol, care a fost lăsat pe bancă. Iată echipele de start.

ADVERTISEMENT

CAGLIARI – NAPOLI 0-5 (Mertens 35, 69, 72 Hamsik 45, Zielinski 51)

VEZI VIDEO

capture

Etapa a 16-a din Serie A a debutat sîmbătă, cu partidele Crotone – Pescara, un adevărat derby al suferinzilor, adjudecat de echipa lui Adrian Stoian şi Valentin Cojocaru cu 2-1 în faţa celei a lui Alexandru Mitriţă. Mai mult, Stoian a fost chiar vital pentru Crotone, de la el plecînd assistul decisiv pentru trei puncte.

Vine Moş Crăciun la Simone Inzaghi

Seara, la Genova, Lazio avea o misiune dificilă, pe un teren unde cîştigase doar Milan. Misiune şi mai grea, pentru că echipa lui Simone Inzaghi venea după eşecul din derbyul capitolin şi multă lume se temea de o cădere, mai ales pe fond psihic. Lazio a jucat însă foarte bine, cu un Ştefan Radu deosebit de atent în apărare şi cu obişnuitele urcări de calitate în sprijinul ofensivei. Romanii au arătat încă din prima repriză cine este şeful şi în ce direcţie se vor îndrepta cele trei puncte. Milinkovic-Savic şi Parolo au transformat perfect pasele unui Anderson tot mai bun de la un meci la altul. Genovezii au revenit pe tabelă în a doua parte, dar pentru toţi cei prezenţi a fost evident că doar un miracol ar fi putut salva un punct pentru gazde.

ADVERTISEMENT

Mulţumit de rezultat şi de calitatea jocului echipei în mandatul lui Simone Inzaghi, patronul lui Lazio, Claudio Lotito, este pregătit să facă pe Moş Crăciun pentru antrenor. Acesta are unul dintre cele mai mici salarii din Serie A, doar 500.000 de euro, faţă de 2,2 milioane cît i se plăteau predecesorului Stefano Pioli. Lotito pregăteşte de Crăciun mărirea salariului lui Inzaghi la 800.000 de euro, urmînd ca la sfîrşitul campionatului, în funcţie de poziţia pe care echipa o va ocupa în clasament, să se discute alte date contractuale, pe termen lung şi cu alt salariu, pentru că deocamdată Inzaghi a semnat pe un singur an, cu drept de opţiune alţi doi.

Astăzi, toţi ochii vor fi îndreptaţi spre derbyul Piemontului, Torino – Juventus, primul derby pentru portarul englez Joe Hart de la Torino, care a şi scris pe Instagram: “Marele derby! Ce emoţie, exact ca în derbyul de Manchester. Abia aştept să înceapă meciul”

ADVERTISEMENT

Programul etapei a 16-a

Sîmbătă, 10 decembrie

Ora 19:00

CROTONE – PESCARA 2-1 (Palladino 24 – penalty, Ferrari 83 / Campagnaro 82)

crotone

VEZI VIDEO

Ora 21:45

SAMPDORIA – LAZIO 1-2 (Schick 89 / Milinkovic-Savic 40, Parolo 44)

samp

VEZI VIDEO

Duminică, 11 decembrie

Ora 13:30

Cagliari – Napoli

Ora 16:00

Atalanta – Udinese

Bologna – Empoli

Palermo – Chievo

Torino – Juventus

Ora 21:45

Inter – Genoa

Luni, 12 decembrie

Ora 20:00

Fiorentina – Sassuolo

Ora 22:00

AS Roma – AC Milan