News

Video. Sfârșit cumplit pentru un bărbat. Mașina în care se afla s-a izbit de o cisternă, în Constanța

Accident rutier grav în județul Constanța. Un bărbat și-a pierdut viața, după ce mașina în care se afla s-a izbit de o cisternă.
30.05.2024 | 11:38
Video Sfarsit cumplit pentru un barbat Masina in care se afla sa izbit de o cisterna in Constanta
Accident grav în Constanța. Foto ziuaconstanta.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat a avut parte de un final cumplit, după ce mașina în care se afla s-a izbit de o cisternă, în județul Constanța. Accidentul teribil s-a produs, joi, 30 mai, pe drumul dintre Năvodari și Corbu.

Accident grav în Constanța. Un bărbat a murit

La primele ore ale dimineții, un apel la 112 anunța producerea unui accident rutier grav între localitățile Năvodari și Corbu, din județul Constanța. Ajunși la fața locului, polițiștii și echipajele medicale au constatat că impactul a avut loc între un autoturism și o cisternă.

ADVERTISEMENT

Salvatorii au fost întâmpinați de o imagine cutremurătoare. Mașina implicată în accident a ajuns un morman de fiare, iar în interior se afla șoferul. Acesta a fost scos de pompieri din autoturism.

Din păcate, bărbatul a fost găsit fără suflare, iar eforturile medicilor de a-l salva au fost în zadar. Șoferul era singur în mașină. Din primele informații, conducătorului celuilalt vehicul nu a fost rănit.

ADVERTISEMENT

Cisterna transporta aproximativ 15.500 de litri de lichid și era plină, potrivit informațiilor transmise de presa locală. Până la această oră nu sunt clare circumstanțele în care s-a produs acest accident rutier.

Patru oameni și-au pierdut viața într-o altă tragedie rutieră, în Bihor

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz. Cercetările vor arăta cum a avut loc tragedia care a dus la moartea șoferului. Un alt accident grav a avut loc în urmă cu două zile, într-o localitate din județul Bihor.

ADVERTISEMENT

O mașină și un TIR s-au ciocnit violent, iar în urma impactului patru oameni au murit. Toate victimele se aflau în autoturismul care a fost aruncat într-un șant, după ce s-a izbit puternic de TIR.

„Ajunşi la locul intervenţiei, pompierii militari au acţionat la evacuarea celor patru victime încarcerate. Echipajele militare au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare”.

ADVERTISEMENT

Însă, în ciuda manevrelor de resuscitare, cele patru persoane care se aflau în mașină au fost declarate decedate. Victimele sunt trei bărbați și un adolescent, arăta presa locală, la momentul respectiv.

 

ADVERTISEMENT