VIDEO. SHOW în amicalele de LUX ale verii! Real Madrid, Bayern şi Liverpool, ÎNVINSE

International Champions Cup programează cele mai tari meciuri amicale ale verii. Miercuri noapte s-au disputat 3 amicale de lux în Statele Unite. 

Real Madrid a pierdut împotriva lui PSG cu scorul de 3-1 într-un meci în care cele două formaţii au folosit mai multe rezerve. Golul meciului a fost marcat de puştiul în vîrstă de 18 ani al parizienilor, Ikone, care a croşetat apărarea madrilenă şi l-a învins pe Casilla. Meunier a marcat o "dublă" pentru PSG, iar pentru "galactici" a marcat Marcelo.

VEZI VIDEO REZUMAT AICI 

Real Madrid - PSG 

realk

AC Milan a reuşit surpriza şi a învins după loviturile de departajare Bayern Munchen. În primele 90 de minute, scorul a fost 3-3. Alaba şi Ribery, cu o "dublă", au fost marcatorii nemţilor. Pentru italieni au înscris: Niang, Bertolacci şi Kucka. La loviturile de departajare, AC Milan a învins cu 5-4, Rafinha fiind singurul care a ratat.

VEZI VIDEO:

Bayern - AC Milan:

rw

Chelsea a învins cu 1-0 Liverpool în ultimul amical al nopţii. Unicul gol al meciului a fost macat de Gary Cahill, în minutul 10. Cu 20 de minute înainte de final, Fabregas a fost eliminat după o intrare criminală la Ragnar Klavan.

VEZI VIDEO REZUMAT AICI

Chelsea - Liverpool 

chel