Fotbal international

VIDEO. Show făcut de ultraşi la derby-ul Bulgariei! Au dat foc la steaguri în peluză

Derby-ul Bulgariei dintre ŢSKA Sofia şi Levski Sofia s-a jucat cu 40.000 de oameni în tribune. Cele două peluze au făcut spectacol şi au creat un adevărat vacarm. Meciul s-a încheiat cu...
21.10.2017 | 18:52
VIDEO Show facut de ultrasi la derbyul Bulgariei Au dat foc la steaguri in peluza
ADVERTISEMENT

Derby-ul Bulgariei dintre ŢSKA Sofia şi Levski Sofia s-a jucat cu 40.000 de oameni în tribune. Cele două peluze au făcut spectacol şi au creat un adevărat vacarm. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-2. Jablonsky a deschis scorul pentru Levski în minutul 8, însă ŢSKA a întors scorul rapid prin “dubla” lui Rodrigues din minutele 12 şi 15. După pauză, Levski a reuşit să revină în meci şi cu o jumătate de oră înainte de final, Prochazka a adus egalarea, scor 2-2. Deşi ambele echipe au avut şanse să îşi apropie victoria, meciul s-a încheiat egal.

Acest egal o ajută pe Ludogoreţ. Echipa lui Cosmin Moţi şi Claudiu Keşeru este lider în Bulgaria cu 30 de puncte, două mai multe decât ŢSKA Sofia şi cinci puncte mai mult decât Levski. Campioana are şi un meci mai puţin disputat. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Fanii lui ŢSKA Sofia, show pe Vasil Levski

ŢSKA Sofia a început ca din tun sezon stagiunea din Bulgaria, însă a pierdut primul loc în ultimele 3 etape, pe care le-a încheiat la egalitate: 2-2 cu Etar, 0-0 cu Pirin şi 2-2 cu Levski. Fanii lui ŢSKA Sofia au făcut show în derby-ul cu Levski. A fost o atmosferă incendiară pe stadionul Vasil Levski.

Peluza lui ŢSKA a aprins mai multe steaguri în peluză înaintea meciului şi au fost folosite multe torţe şi fumigene într-o atmosferă de mare meci pe stadionul din Sofia. Străzile din capitala Bulgariei au fost asediate de fanii celor două echipe, însă nu s-au înregistrat incidente serioase.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO SPECTACULOS: