News

Video. Şi-a distrus maşina în faţa poliţiştilor şi a transmis totul în direct, pe Facebook. De ce a recurs un nemţean la gestul incredibil

Gest șocant al unui bărbat din Neamț. Și-a făcut maşina praf după ce poliția i-a reţinut certificatul de înmatriculare
13.05.2024 | 15:52
Video Sia distrus masina in fata politistilor si a transmis totul in direct pe Facebook De ce a recurs un nemtean la gestul incredibil
Un bărbat și-a spart geamurile mașinii și a avariat-o grav după ce poliția i-a reținut certificatul de înmatriculare. Sursa foto: Colaj foto / Captură video / TikTok / stirineamt
ADVERTISEMENT

Un conducător auto din Neamț a avut o reacție extremă după ce a fost oprit în trafic de către agenții de poliție și inspecția tehnică periodică (ITP), demolându-și propriul vehicul și transmitând totul în direct pe platforma de socializare Facebook.

Și-a distrus mașina chiar în fața poliției

În primele ore ale dimineții, un șofer și-a vandalizat propriul autoturism în timpul unui control de rutină efectuat de un echipaj de poliție în colaborare cu specialiștii de la Registrul Auto Român (RAR) în apropierea localității Roznov.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a avut loc după ce experții de la RAR au identificat mai multe deficiențe la mașina bărbatului, ceea ce a determinat autoritățile să-i confiște certificatul de înmatriculare.

Confruntat cu această situație frustrantă, șoferul a recurs la un gest drastic: a distrus propriul vehicul folosind un extinctor, spărgând geamurile și stopurile automobilului.

ADVERTISEMENT

Pentru a face lucrurile și mai inedite, întreaga scenă a fost transmisă în timp real pe rețeaua de socializare Facebook și se vede cum acesta sparge geamurile mașinii.

@stirineamtȘi-a distrus mașina de față cu polițiștii.

♬ sunet original – Stiri-Neamt.ro

Pe măsură ce își vandaliza mașina, conducătorul auto și-a exprimat public nemulțumirile legate de situația sa financiară și de dezamăgirea față de sistem.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț au comunicat că agenții de circulație rutieră și specialiștii Registrului Auto Român Neamț au desfășurat, luni, o acțiune de control comună în localitatea Roznov.

„În jurul orei 09.10, poliţiştii au depistat în trafic, pe DJ 156 A, un autoturism condus de un bărbat, de 45 de ani, din Roznov. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, împreună cu reprezentanţii R.A.R. Neamţ, s-a stabilit că autoturismul în cauză prezenta multiple defecţiuni, fapt pentru care a fost sancţionat conform OUG 195/2002, iar ca măsură complementară, certificatul de inmatriculare a fost reţinut.

ADVERTISEMENT

Conducătorul auto, nemulţumit de măsurile luate, a adresat injurii şi cuvinte jignitoare, distrugând mai multe elemente ale autoturismului său. Poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională conducătorului auto în baza Legii nr. 61/1991, pentru adresare de cuvinte jignitoare”, au anunţat poliţiştii.

ADVERTISEMENT