Video. Simona Halep, meci surpriză cu Serena Williams la Miami! Românca, lovită cu mingea

Irina Aldea   
in Galerie foto
21/03/2018, 11:03
Video. Simona Halep, meci surpriză cu Serena Williams la Miami! Românca, lovită cu mingea GALERIE FOTO

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Simona Halep a participat la “Miami All Star Tennis for Charity”, alături de Serena Williams, Nick Kyrgios şi Frances Tiafoe. Evenimentul organizat de Cliff Drysdale a produs încasări care au fost donate organizaţiei ACEing Autism. Alături de cele 4 staruri din tenis s-a aflat şi antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill.

Simona Halep a făcut pereche în meciurile de dublu cu Frances Tiafoe, dar şi cu antrenorul ei, Darren Cahill. Fanii au fost prezenţi în număr mare pe marginea terenului şi s-au bucurat de fiecare lovitură a celor patru jucători. La un moment dat, Serena a lovit-o din greşeală cu mingea pe Simona Halep, iar reacţia americancei a fost pe măsură. VEZI GALERIA FOTO

Simona Halep, meci accesibil în turul secund la Miami

Simona Halep va juca direct în turul doi al turneului de la Miami cu învingătoarea meciului Veronica Cepede – Oceane Dodin, în timp ce Serena Williams evoluează în turul I contra lui Naomi Osaka, câştigătoarea Indian Wells şi cea care a învins-o în semifinale pe Simona Halep. De asemenea, Simona Halep va face din nou pereche cu Irina Begu, aşa cum s-a întâmplat la turneele de la Shenzen şi Indian Wells. În primul tur, Simona Halep şi Irina Begu vor juca împotriva perechii Julia Goerges – Bethanie Mattek-Sands. Meciul se va juca joi seară, organizatorii urmând să anunţe ora de start.

Închide ×