Video. Simona Halep a revenit în ţară! Primele declaraţii

Irina Aldea   
in Stiri sportive
28/03/2018, 22:16
Video. Simona Halep a revenit în ţară! Primele declaraţii

Tenismena din România recunoaşte că aventura sa americană nu a fost una prea reuşită, dar spune că se va antrena mai mult pentru rezultate pozitive în viitor. ”Nu a fost prea reuşită pentru că nu m-am antrenat. N-am fost pregătită fizic de aceea şi rezultatele slabe, dar a fost ok, nu pot să mă plâng şi nici nu o să dramatizez. O să muncesc mai mult şi o să fie bine”, a declarat sportiva noastră.

Numărul 1 WTA spune că nu are de gând să facă pauză. ”Nu. Am avut destulă pauză. Chiar de mâine o să încep să mă antrenez. Sunt obosită de pe drum, dar în rest sunt ok”. ”Abia aştept să joc pe zgură. Am avut rezultate bune anul trecut. Merg cu încredere, dar vedem ce va fi. Nu simt nicio presiune. Nici presiunea punctelor nu o am pentru că am făcut treabă bună în Australia. Nu mă gândesc deloc la asta. Vreau să mă antrenez să fiu pregătita fizic aşa cum trebuie să fiu şi să joc ce ştiu eu să joc”, a mai spus Halep.

Simona Halep aprobă schimbarea regulamentului WTA

Până la meciul de Fed Cup cu Elveţia, care va avea loc pe 21 şi 22 aprilie, Simona va continua să se antreneze. Finalista de la Australian Open spune că nu va lua vreo zi de pauză. Principală favorită la Madrid, turneu pe care l-a câştigat la precedentele două ediţii, Simona Halep a comentat desemnarea Serenei Williams printre capii de serie din capitala Spaniei: “Nu ştiam, dar cred că a contat totul şi toată lumea a spus acest lucru. Oricum, e normal”.

Închide ×