Fotbal international

VIDEO. Simona Halep, ce apariţie! Este numărul 1 şi în modă: “Haine frumoase, bijuterii, pălării! E momentul pentru shopping!”

UPDATE, ora 13:53 / Simona Halep a postat pe Instagram o imagine şi a postat un mesaj după şedinţa foto de la Singapore: "Am avut o după amiază extraordinară cu designerii din Singapore. Haine...
17.10.2017 | 00:04
VIDEO Simona Halep ce aparitie Este numarul 1 si in moda Haine frumoase bijuterii palarii E momentul pentru shopping

UPDATE, ora 13:53 / Simona Halep a postat pe Instagram o imagine şi a postat un mesaj după şedinţa foto de la Singapore: “Am avut o după amiază extraordinară cu designerii din Singapore. Haine frumoase, bijuterii, pălării, îmi plac toate. Cu siguranţă împărtăşesc cu ei pasiunea pentru modă… şi acum e momentul să fac cumpărături.”

ssa


Simona Halep a ajuns la Turneul Campioanelor de la Singapore, iar organizatorii au făcut o şedinţă foto cu numărul 1 WTA. Imaginile au apărut pe twitter şi Simona Halep a demonstrat că poate fi oricând numărul 1 şi pe podiumul de modă, nu doar în ierarhia mondială la tenis. Apariţia sportivei noastre pe reţelele de socializare a surprins, Simona fiind prezentată în salonul de coafor, clipurile fiind postate pe twitter. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Simona Halep, relaxare la shopping 

Simona Halep a ajuns prima la Singapore şi a început ziua cu o sesiune rapidă de shopping. Simona a postat pe Instagram scriind că în primele 20 de minute de când a ajuns la Singapore a şi făcut o sesiune de shopping. Campioana noastră a declarat în repetate rânduri că adoră să îmeargă la cumpărături, sesiunile de shopping fiind modul în care se relaxează cel mai bine în momentul în care este la turnee. Simona Halep este la a 4-a participare la Turneul Campioanelor. Sportiva din România a ajuns în finală la prima ediţie la care a participat, în 2014, iar în anii următori a ieşit încă din faza grupelor. Sportiva din România are palmares negativ în faţa a trei jucătoare dintre cele 8: 1-3 cu Muguruza, 1-3 cu Venus şi 2-3 cu Wozniacki. VEZI VIDEO: