Video. Halep, sinceră după calificare: “Nu ştiu cum, dar am câştigat!”

Indian Wells
Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
15/03/2018, 01:53
Video. Halep, sinceră după calificare: “Nu ştiu cum, dar am câştigat!”

Deşi a fost condusă cu 3-1 în setul decisiv de Petra Martic, Simona Halep a rezistat în meci şi s-a impus în cele din urmă, scor 6-4, 6-7 (5), 6-3. La finalul partidei, românca a recunoscut că a avut o partidă foarte grea, atât din cauza vântului. cât şi a loviturilor adversarei.

“A fost foarte greu să joc azi din cauza vântului şi a jocului ei variat. Nici eu nu ştiu cum am câştigat, dar am câştigat. Vântul nu ne-a dat ritm, dar am refuzat să pierd acest meci. Şi cred că acesta este secretul pentru care am reuşit să obţin această calificare”, a spus Halep, care a vorbit şi despre prezenţa ei în tribune la meciul surorilor Williams. “Am vrut să mă bucur şi eu de atmosfera de la meciul surorilor Williams, sunt o fană a lor, sper să mai joace mulţi ani de acum înainte”.

 

În semifinale la Indian Wells, Simona Halep va juca împotriva învingătoarei din partida dintre Karolina Pliskova şi Naomi Osaka. Acest meci este programat după ora 4 dimineaţa a României. Simona le-a învins pe ambele în acest an, la Australian Open. 

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×