Video. Simona Halep, în extaz după ce a reuşit o lovitură de mare fineţe la antrenament: “Să vedem asta şi la meciuri!”

Irina Aldea   
in Cele mai citite
05/04/2018, 13:08
Video. Simona Halep, în extaz după ce a reuşit o lovitură de mare fineţe la antrenament: “Să vedem asta şi la meciuri!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Simona Halep s-a antrenat din nou pe zgura din cadrul complexului sportiv Stetajarii Country Club din Bucureşti, fiind dornică de a surprinde plăcut în perioada următoare. Sportiva noastră a reuşit o execuţie de fineţe, însă când a încercat să le arate tuturor lovitura de la antrenament, o eroare a apărut, făcând materialul video să apară negru.“Twitter, mă omori! Scuze, prieteni, dar videoclipul meu devine negru când este încărcat. Dar chiar am făcut un tweener (lovitură executată printre picioare)! Credeţi-mă!”, a scris Simona pe Twitter, fiind foarte amuzată de situaţie.

Chiar şi aşa, suporterii româncei clasate pe primul loc WTA nu o lasă niciodată la greu! O pagină cunoscută a încărcat videoclipul cu execuţia pe Twitter şi i-a cerut Simonei să încerce lovitura printre picioare şi în meciurile oficiale. “Am facut-o pentru tine, Simona Halep! Trebuie să vedem acest tweener şi în meciuri!”, a fost mesajul fanilor. Simona a redistribuit imediat videoclipul fiind bucuroasă că a găsit dovada execuţiei sale aplaudate de întreg staff-ul său.

Simona Halep, voie bună la antrenamente

Constănţeanca a revenit în Bucureşti, începând pregătirea pentru sezonul de zgură după ce a petrecut câteva zile în oraşul natal. Prima competiţie oficială în care Simona îşi va face apariţia în perioada următoare va fi turneul din Stuttgart, dar înainte, confruntarea cu Elveţia din Fed Cup. Meciul va avea loc în week-end-ul 21-22 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj.

Închide ×