Video. Simona Halep face spectacol la antrenament înaintea confruntării cu Elveţia din Fed Cup

Irina Aldea   
in Simona Halep
17/04/2018, 18:26
Video. Simona Halep face spectacol la antrenament înaintea confruntării cu Elveţia din Fed Cup

Simona Halep s-a antrenat pentru prima data săptămâna aceasta pe zgura din Sala Polivalentă din Cluj, acolo unde va juca sâmbătă şi duminică pentru tricolor, fiind dornică de a surprinde plăcut în perioada următoare. Sportiva noastră a reuşit o execuţie de fineţe, un tweener, după ce în urmă cu o săptămână reuşise pentru prima dată lovitura care provoacă întotdeauna spectacol.

Suporterii româncei clasate pe primul loc WTA aflaţi la antrenament au fost cu siguranţă încântaţi de spectacolul oferit de Simona şi l-au atenţionat pe Darren Cahill, tehnicianul australian din tabăra româncei, asupra execuţiei care l-ar face mândru.

România – Elveţia, 21-22 aprilie

În tabăra tricoloră, Simona Halep, locul I WTA, Sorana Cîrstea, locul 34 WTA, Irina Begu, locul 38 WTA, şi Mihaela Buzărnescu, locul 40 WTA, au fost convocate de căpitanul nejucător Florin Segărceanu. Gunthard le-a ales pe Timea Bacsinszky, locul 46 WTA, Viktorija Golubic, locul 115 WTA, Jil Teichmann, locul 135 WTA, şi Patty Schnyder, locul 149 WTA.

Întâlnirea dintre România şi Elveţia, meci din play-off-ul Grupei Mondiale, are loc în perioada 21-22 aprilie 2018, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (21 aprilie), urmând ca duminică (22 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu.

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×