Video. Halep e bună şi la fotbal! Fentă ‘a la Ronaldinho’ lui Cahill

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
13/03/2018, 12:41
Video. Halep e bună şi la fotbal! Fentă ‘a la Ronaldinho’ lui Cahill

Simona Halep are timp să se şi distreze la Indian Wells, înaintea partidei cu Wang. L-a provocat pe Darren Cahill la o partidă de fotbal, iar antrenorul australian a ieşit serios “şifonat” din această dispută. Simona i-a strecurat mingea printre picioare, iar apoi a marcat cu piciorul drept.

 

Demonstraţia de tehnică în materie de fotbal nu s-a oprit aici. Simona a ţinut câteva duble pe picior şi a arătat că are un control al balonului de invidiat. Poate chiar şi pentru unii fotbalişti din România, care mai scapă balonul de sub control.

Peste doar câteva ore, Simona trebuie să revină la tenis, ceea ce face cel mai bine. Are meci cu Wang pentru sferturile de finală la Australian Open, acolo unde o va înfrunta pe învingătoarea dintre Vondrousova şi Martic pentru semifinale.

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×