Video. Ce surpriză i-a făcut Halep unui membru din staff de ziua lui!

Irina Aldea   
in Stiri sportive
04/04/2018, 15:19
Video. Ce surpriză i-a făcut Halep unui membru din staff de ziua lui!

Simona Halep s-a antrenat din nou pe zgura din cadrul complexului sportiv Stetajarii Country Club din Bucureşti, fiind dornică de a surprinde plăcut în perioada următoare. Sportiva noastră a recunoscut că nu a fost pregătită fizic pentru turneele de la Indian Wells şi Miami şi îşi doreşte să apere cât mai multe puncte acumulate anul trecut pe suprafaţa pereferată.

Loading the player…

După antrenament, Simona “a dat fuga” la cofetărie pentru a lua un tort cu ocazia zilei de naştere a bunului său prieten şi preparator fizic, Teo Cercel. “Omul care nu zâmbeşte niciodată”, aşa cum este supranumit Teo Cercel a primit de la cea mai bună jucătoare a lumii un tort cu mesajul: “La mulţi ani, Theo!”.

Loading the player…
Loading the player…

Simona Halep, pregătiri pentru sezonul de zgură

Constănţeanca a revenit în Bucureşti, începând pregătirea pentru sezonul de zgură după ce a petrecut câteva zile în oraşul natal. Prima competiţie oficială în care Simona îşi va face apariţia în perioada următoare va fi turneul din Stuttgart, dar înainte, confruntarea cu Elveţia din Fed Cup. Meciul va avea loc în week-end-ul 21-22 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj.

 

Închide ×