Video. Unde îşi petrece Paştele Simona Halep! Clipul care i-a amuzat pe fanii campioanei noastre

Irina Aldea   
in Cele mai citite
08/04/2018, 13:20
Video. Unde îşi petrece Paştele Simona Halep! Clipul care i-a amuzat pe fanii campioanei noastre

Aflată în România de o săptămână, după eliminarea de la Miami, Simona s-a întors la antrenamente pe zgura din Bucureşti, de la complexul Stejarii Country Club, fiind dornică de a surprinde plăcut în perioada următoare. Sportiva noastră a recunoscut că nu a fost pregătită fizic pentru turneele de la Indian Wells şi Miami şi îşi doreşte să apere cât mai multe puncte acumulate anul trecut pe suprafaţa pereferată.

Simona Halep va petrece Paştele alături de familia sa, în oraşul natal. Sportiva noastră a postat pe contul personal de Instagram Story un scurt filmuleţ în care apare alături de Andrei Pavel, fiind extrem de încântată că se întorc acasă.  

Loading the player…

Programul competiţional al Simonei Halep

Constănţeanca a revenit acum câteva zile în Bucureşti, începând pregătirea pentru sezonul de zgură după ce a petrecut câteva zile în oraşul natal. Prima competiţie oficială în care Simona îşi va face apariţia în perioada următoare va fi turneul din Stuttgart, dar înainte, confruntarea cu Elveţia din Fed Cup. Meciul va avea loc în week-end-ul 21-22 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj.