VIDEO. Singurul interviu acordat de Regina Ana în România

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
01/08/2016, 20:06
VIDEO. Singurul interviu acordat de Regina Ana în România

 Regina Ana a României a acordat un singur interviu presei din România, în 2008, în care a povestit cum l-a întalnit, în 1948, pe Regele Mihai I al României.

„Vărul meu, Jean de Luxemburg, care dadea un dineu la ambasada Luxemburgului de la Londra. Am mers acolo, mai ales că nu fusesem la nunta reginei Elisabeta. Mama şi fraţii mei erau deja acolo, la hotelul Claridge’s. Când am ajuns, am urcat la apartamentul unde ştiam că e mama. Intrând, am văzut-o pe regina Elena, pe ducesa de Aosta, sora ei, şi pe mama. Iar de vorbă cu ele, în picioare, era un tânăr în uniformă. Cum nu ieşisem de multa vreme din armată, în loc să fac o reverenţă, am luat poziţie de drepţi şi l-am salutat lovind călcâiele ca un soldat! M-am simţit atât de umilită de mine însămi, încât am ieşit imediat ca să merg la verişoarele mele, care erau la alt etaj”, povestea Regina Ana.

Regina Ana a României a murit, luni, la ora 13.45, la Spitalul din Morges, în Elveţia, a anunţat Biroul de Presă al Majestăţii Sale Regelui Mihai I, scrie Antena3.

Potrivit sursei citate, programul funeraliilor va fi făcut public, în detaliu, în cursul zilei de marţi.

Ştirea MOMENTULUI

Ce urmează pentru Simona Halep. Cu cine joacă la New Haven

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×