News

Video. Situație comică în Craiova. Doi turiști s-au rătăcit după ce plecaseră călare spre Castelul Bran

Cei doi turiști fac călare turul Europei. Au ajuns în Craiova, deși căutau Castelul Bran.
19.06.2021 | 19:25
Video Situatie comica in Craiova Doi turisti sau ratacit dupa ce plecasera calare spre Castelul Bran
ADVERTISEMENT

Centrul vechi al Craiovei a fost bulversat de o apariție inedită. Zeci de localnici s-au amuzat copios în momentul în care au văzut doi turiști însoţiţi de cai şi un câine. Cei doi străini nu trebuiau să se afle în această zonă.

Luisa Mayr, în vârstă de 26 de ani, din Germania, şi Breidahl Harald, în vârstă de 46 de ani, din Noua Zeelandă, sunt pasionaţi de călătorii și s-au hotărât să facă aventura vieții lor.

ADVERTISEMENT

Cei doi au pornit călare într-un tur al Europei. Deja au fost in Georgia, Turcia, Bulgaria, iar acum au ajuns în România. Ce căutau în Craiova? Asta este o altă poveste. Cei doi voiau să ajungă la Castelul Bran, dar s-au rătăcit.

Apariţia inedită a celor doi turişti străini a dat naştere la multe comentarii pe rețelele de socializare. Unii i-au invidiat pentru țelul pe care și l-au propus cei doi călători, în timp ce alții s-au amuzat copios de situație.

ADVERTISEMENT

Cei doi turiști fac călare turul Europei. Căutau Castelul Bran, dar au ajuns în Craiova

Localnicii au fost derutați de apariția „exotică”. Doi turişti străini au ajuns în Centrul Vechi al Craiovei însoţiţi de doi cai şi un câine.

După ceva timp, în zonă au apărut poliţiştii locali. Aceştia au discutat cu cei doi turişti şi au aflat cine sunt şi încotro merg.

ADVERTISEMENT

 

Turiștii le-au spus poliţiştilor că s-au rătăcit şi nu mai ştiu cum să iasă din Craiova. „Vrem să ajungem la Castelul Bran”, au transmis cei doi.

După ce le-au adus apă şi i-au întrebat dacă vor să mănânce ceva, poliţiştii locali au hotărât să-i escorteze până la ieşire din oraş.

ADVERTISEMENT

„Nu ne aşteptam la reacţia asta. Mulţumim mult. Chiar ne-am simţit bine la Craiova”, au spus turiştii.

ADVERTISEMENT