ADVERTISEMENT
News

Video. Situație comică în Craiova. Doi turiști s-au rătăcit după ce plecaseră călare spre Castelul Bran

Cei doi turiști fac călare turul Europei. Au ajuns în Craiova, deși căutau Castelul Bran.
Autor: Robert Cristea | 19.06.2021 | 19:25
Video. Situație comică în Craiova. Doi turiști s-au rătăcit după ce plecaseră călare spre Castelul Bran
Video. Situație comică în Craiova. Doi turiști s-au rătăcit după ce plecaseră călare spre Castelul Bran. Foto: captura youtube

Centrul vechi al Craiovei a fost bulversat de o apariție inedită. Zeci de localnici s-au amuzat copios în momentul în care au văzut doi turiști însoţiţi de cai şi un câine. Cei doi străini nu trebuiau să se afle în această zonă.

ADVERTISEMENT

Luisa Mayr, în vârstă de 26 de ani, din Germania, şi Breidahl Harald, în vârstă de 46 de ani, din Noua Zeelandă, sunt pasionaţi de călătorii și s-au hotărât să facă aventura vieții lor.

Cei doi au pornit călare într-un tur al Europei. Deja au fost in Georgia, Turcia, Bulgaria, iar acum au ajuns în România. Ce căutau în Craiova? Asta este o altă poveste. Cei doi voiau să ajungă la Castelul Bran, dar s-au rătăcit.

ADVERTISEMENT

Apariţia inedită a celor doi turişti străini a dat naştere la multe comentarii pe rețelele de socializare. Unii i-au invidiat pentru țelul pe care și l-au propus cei doi călători, în timp ce alții s-au amuzat copios de situație.

Cei doi turiști fac călare turul Europei. Căutau Castelul Bran, dar au ajuns în Craiova

Localnicii au fost derutați de apariția „exotică”. Doi turişti străini au ajuns în Centrul Vechi al Craiovei însoţiţi de doi cai şi un câine.

ADVERTISEMENT

După ceva timp, în zonă au apărut poliţiştii locali. Aceştia au discutat cu cei doi turişti şi au aflat cine sunt şi încotro merg.

 

Turiștii le-au spus poliţiştilor că s-au rătăcit şi nu mai ştiu cum să iasă din Craiova. „Vrem să ajungem la Castelul Bran”, au transmis cei doi.

ADVERTISEMENT

După ce le-au adus apă şi i-au întrebat dacă vor să mănânce ceva, poliţiştii locali au hotărât să-i escorteze până la ieşire din oraş.

„Nu ne aşteptam la reacţia asta. Mulţumim mult. Chiar ne-am simţit bine la Craiova”, au spus turiştii.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!