News

Video. Șobolanii au ajuns în Ministerul Economiei. O rozătoare, filmată când se plimbă pe holurile instituției

Șobolanii au ajuns în Ministerul Economiei. Cum a fost filmat un animal.
16.08.2021 | 22:48
Video Sobolanii au ajuns in Ministerul Economiei O rozatoare filmata cand se plimba pe holurile institutiei
ADVERTISEMENT

Ministerul Economiei a fost invadat de șobolani. Acesta se află în Sectorul 1 al Capitalei, unde este acea criză a gunoaielor. Astfel, nici măcar această instituție nu a fost ferită de animale.

Șobolanii au ajuns în Ministerul Economiei. Imaginile arată cum se plimba nestingherit

Un șobolan a fost filmat când se plimba fără niciun fel de jenă pe holurile de la Ministerul Economiei. Se pare că inclusiv instituțiile statului sunt afectate de această invazie.

ADVERTISEMENT

Șobolanii sunt atrași de toate gunoaiele de pe străzi, care zac de mai multe luni acolo, de când a început conflictul dintre Clotide Armand și firma de salubrizare Romprest.

Nu se știe dacă șobolanul a plecat de unul singur pentru că a găsit singur ieșirea sau dacă a fost dat afară de un angajat, însă cert este că aceste animale devin din ce în ce mai comune.

ADVERTISEMENT

De altfel, doi șobolani au fost văzuți acum ceva timp când mâncau niște produse de patiserie dintr-un supermarket din București, tot în Sectorul 1.

Imaginile de atunci au fost surprinse tot de un client, care dorea să cumpere ceva de mâncare, atunci când a văzut că nu este singurul. Același lucru îl făceau și aceste animale purtătoare de boli.

ADVERTISEMENT

Oamenii, nemulțumiți de criza gunoaielor din Sectorul 1

Oamenii sunt foarte nemulțumiți de această situație. Aceștia se plâng de prezența tuturor acestor șobolani în apropiere de locuințele lor. De asemenea, atrag atenția și asupra mirosului puternic.

„Sunt mai mulți șobolani, infecții și nu mi se pare normal. La un moment dat, e un miros foarte puternic, este insuportabil să stai pe aici sau să treci. 

ADVERTISEMENT

Mai ales prin zona Gării de Nord, pe acolo, sunt foarte mulți șobolani. Foarte mulți. Și nu sunt mici. Sunt mari! Sunt chiar foarte mari!”, a spus un locatar.

Alții spun că ar fi trebuit luată o soluție mult mai drastică, aceea de a se face o revoluție.

„O singură soluție este: cu referendum nu merge, pe cale politică văd că nu merge, poate o mică revoluție la Primărie? Ca-n 89. Am făcut Revoluția în 89 și acum stau și mă împiedic de gunoaiele din Capitală?!”, a mai declarat un alt cetățean, nemulțumit fiind de situația gunoaielor.

ADVERTISEMENT