Life

Video şoc! Avem imaginile bătăii dintre Reghe şi Prodanca în plină stradă! Atenţie, filmare cu puternic impact emoţional! Exclusiv.

FANATIK vă prezintă bătaia în plină stradă dintre Anamaria Prodan şi Reghecampf! Tehnicianul a tras-o de păr şi a lovit-o, în repetate rânduri, aceasta ripostând cu un pumn.
24.09.2022 | 13:54
Video soc Avem imaginile bataii dintre Reghe si Prodanca in plina strada Atentie filmare cu puternic impact emotional Exclusiv
Fanatik prezintă imaginile şocante ale bătăii dintre Reghe şi Prodanca
ADVERTISEMENT

FANATIK a intrat, în premieră naţională, în posesia imaginilor cu bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf!

Atenţie! Imagini video cu puternic impact emoţional: pumni între Reghe şi Prodanca

Iată imaginile surprinse pe stradă cu violenţele dintre cei doi, petrecute vineri, 23 septembrie 2022, la Snagov.

ADVERTISEMENT

Din filmare se poate vedea cum Laurențiu Reghecampf o lovește în repetate rânduri în față pe celebra impresară fără să țină cont nicio secundă că este mama copilul lui sau și mai grav, că se află în plină stradă, unde îi poate vedea și filma oricine.

Aşa cum se distinge clar din video-ul prezentat de FANATIK în premieră naţională, episodul violent continuă, iar tehnicianul o ia de păr și o trage în toate direcțiile pe Anamaria Prodan!

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan ripostează cu un pumn în figură!

Se pare că nicio secundă nu a contat pentru Reghe că lupta se dă între un bărbat și o femeie. Strada s-a trasformat într-un ring de box, aşa cum se vede din video. Lovește Reghe, lovește și Ana. Totul pare desprins din filme: pumni, palme, îmbrăcituri.

Ana, deși femeie și cu puteri mai puține, nu se lasă și ripostează cu un pumn direct în fața lui Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Imaginile care au șocat pe toată lumea au ajuns pe mâna forțelor de ordine, după ce, seara trecută, ambii soți au depus plângere la poliție, pentru acte de violență.

Reghe pe punctul de a o da cu capul de mașină pe încă soția sa, Anamaria Prodan

Imaginile scandaloase au un puternic impact emoţional. Ambii soți lovesc în stânga și-n dreapta, fără să conteze că este la față sau la corp. Mai mult, după cum se observă în video, fostul antrenor al Universității Craiova este la un pas de a o lovi cu capul, probabil neintenționat, de un autovehicul aflat în proximitate. În acel moment, pe fundal, se aude Anamaria Prodan care se vaită de loviturile încasate și strigă neinteligibil.

Cum explică Prodanca şi Reghe scandalul de vineri

Anamaria Prodan a explicat propria viziune asupra scandalului de vineri seară acuzându-l pe Laurenţiu Reghecampf că duhnea a alcool.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Laurenţiu Reghecampf a declarat pentru Gândul: “Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți” 


La câteva ore distanţă după ce FANATIK.RO a publicat, în premieră naţională, imagini video cu bătaia de la Snagov dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, Prosport a venit  în spațiul public cu imagini suplimentare ale incredibilului incident. Materialul video are 1 minut şi 23 secunde şi poate fi vizionat aici.